MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
22
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Η Καλοσύνη των Ξένων: 12 Έλληνες ηθοποιοί συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του Θεάτρου Σταθμός για το ΤΑΣΕΗ και το Σπίτι του Ηθοποιού

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

“Η Καλοσύνη των Ξένων” ονομάζεται η διαφημιστική καμπάνια του Θεάτρου Σταθμός για την στήριξη του ΤΑΣΕΗ και του Σπιτιού του Ηθοποιού, στην οποία συμμετέχουν 12 Έλληνες ηθοποιοί.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός είναι ένας από τους ηθοποιούς που συμμετείχε στην καμπάνια "Η Καλοσύνη των Ξένων"
Ο Γρηγόρης Βαλτινός είναι ένας από τους ηθοποιούς που συμμετείχε στην καμπάνια "Η Καλοσύνη των Ξένων"
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

“Η Καλοσύνη των Ξένων” ονομάζεται η εθελοντική πρωτοβουλία του Θεάτρου Σταθμός για την στήριξη του ΤΑΣΕΗ και του Σπιτιού του Ηθοποιού, στην οποία συμμετέχουν 12 Έλληνες ηθοποιοί.

“Μετρούν στη σκηνή περίπου μισό αιώνα. Ξαφνικά τα θέατρα έκλεισαν και η καθημερινότητά τους άλλαξε. Τι είναι το Θέατρο για εκείνους; Τους λείπει την περίοδο της πανδημίας; Τι εύχονται για το 2021;” 12 ηθοποιοί που έχουν εργαστεί στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση θυμούνται την αγαπημένη τους φράση, όπως την ερμήνευσαν στη σκηνή, και ενώνουν τις δυνάμεις τους στην νέα διαφημιστική καμπάνια του Θεάτρου Σταθμός για την εξυπηρέτηση των σκοπών του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, που παράγει πολύτιμο έργο βοηθώντας κάθε ηθοποιό που αντιμετωπίζει βιοποριστικό πρόβλημα είτε είναι ηλικιωμένος και χρειάζεται συμπαράσταση είτε νέος άνεργος και δεν μπορεί να λάβει τα επιδόματά του.

Στην καμπάνια του ΤΑΣΕΗ για την εξυπηρέτηση των σκοπών του συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι: Μπέτυ Αρβανίτη, Χρήστος Βαλαβανίδης, Γρηγόρης Βαλτινός, Δημήτρης Καταλειφός, Ασπασία Κράλλη, Γιώργος Κωνσταντίνου, Ερρίκος Λίτσης, Σπύρος Μπιμπίλας, Ράνια Οικονομίδου, Σοφία Φιλιππίδου, Άννα Φόνσου και Κατερίνα Χέλμη. Μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεο στη σελίδα του Θεάτρου Σταθμός στο YouTube.

Η σύλληψη και η σκηνοθεσία είναι του Μάνου Καρατζογιάννη, η διεύθυνση φωτογραφίας και το μοντάζ του Ηλία Μόσχοβα, ενώ η μουσική επιμέλεια του Αντώνη Παπακωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο Σταθμός: Τι θα δούμε στο νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα 2020 – 202112.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ενισχύστε το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών:

Αρ. Λογαριασμού / Eurobank: 0026 – 0215 – 40- 0100392909

IBAN: GR4202602150000400100392909

και το Σπίτι του Ηθοποιού:

ΙΒΑΝ: GR4501402280228002002002719 / Alpha Bank

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Μεσοτοιχίες: Η νέα παράσταση της Εύας Οικονόμου- Βαμβακά σε Καβάλα και Αθήνα
ShowBiz
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια»: Η Εύα Σιμάτου αποχαιρετά τον σύζυγό της μ’ ένα ποίημά του
Θεατρικά Νέα
Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού, σε σκηνοθεσία Δημοσθένη Παπαδόπουλου για 2η χρονιά στο θέατρο Άλφα
Θεατρικά Νέα
DEADLIFT. Άρση θανάτου: Το νέο έργο της Βαλέριας Δημητριάδου “ανεβαίνει” στο Θέατρο Εμπορικόν
Θεατρικά Νέα
Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Αισχύλεια 2026: Θέατρο, μουσική, σινεμά στο καθιερωμένο πολιτιστικό ραντεβού της Ελευσίνας
Θεατρικά Νέα
Ο Κωνσταντίνος Ρήγος φέρνει επί σκηνής το εμβληματικό "The Dreamers"
Θεατρικά Νέα
Μάρω Κοντού: Το τελευταίο «αντίο» σήμερα και η επιθυμία που εκπληρώθηκε
Θεατρικά Νέα
Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2026: Μουσική και θέατρο για 4η εβδομάδα στη Ρεματιά
Θεατρικά Νέα
Το 16ο Dance Days Chania πλησιάζει: Η εικαστική ταυτότητα, το πρόγραμμα και όσα χρειάζεται να ξέρεις
Θεατρικά Νέα
Ειρήνη: Οι νέες φωτογραφίες από το αριστοφανικό σύμπαν των Καραθάνου-Δεληβοριά
Εκδηλώσεις
Θέατρο ΕΝ-Α: Οι μονόλογοι πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα της νέας θεατρικής σεζόν 2026-27