ONLINE ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Fabrica Athens: Κάλεσμα για συμμετοχή στο ψηφιακό φεστιβάλ «Connected We Stand»
Η Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens μας καλεί να συμμετέχουμε στο 2ο «Connected We Stand», ένα ψηφιακό φεστιβάλ, με 15,000 εθελοντικές δράσεις και να γεμίσουμε τον ουρανό της Αθήνας σαπονόφουσκες.
Monopoli Team
24.12.2020
A
A
Οι Mr and Mrs Bubble, το αγαπημένο δίδυμο της Fabrica Athens, σας προ(σ)καλούν στο Connected We Stand II Digital Festival για να γεμίσουμε τον ουρανό της Αθήνας σαπουνόφουσκες. Ένα ψηφιακό Φεστιβάλ με 15.000 εθελοντικές δράσεις που διοργανώνεται από το Connect your City.
Επισκεφτείτε τη σελίδα των Mr and Mrs Bubble από τις 16/12 μέχρι τις 30/12/2020 και βρείτε το βίντεο με τη μυστική συνταγή για σαπουνόφουσκες.
Λίγα λόγια για τη δράση
Οι Mr and Mrs Bubble και η Fabrica Athens μαγειρεύουν την πιο επιτυχημένη, χριστουγεννιάτικη συνταγή για σαπουνόφουσκες! Στολίζουν τη γιορτινή πόλη των Αθηνών με αμέτρητες φυσαλίδες από σαπούνι και σας καλούν να γεμίσετε και εσείς τη γειτονιά σας με σαπουνόφουσκες.
- Κατεβάστε το Application του Connect your City
- Αποδεχθείτε την πρόκληση (challenge) της ομάδας μας Fabrica Athens «Xmas Bubble»
- Ανεβάστε το βίντεο που κάνετε σαπουνόφουσκες κάνοντας tag τους Mr and Mrs Bubble στο Facebook και στο Instagram !
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑConnected We Stand: Ένα ψηφιακό φεστιβάλ με 15.000 εθελοντικές δράσεις12.09.2018
*Κερδίστε δώρα και εμπειρίες μέσα από τον εθελοντισμό.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
25 χρόνια ACCESS Fashion με ένα επετειακό privé dinner party στη Θεσσαλονίκη
InterMed & Be-Live: Μια σύμπραξη για την ενίσχυση της γονιμότητας
Θεατής: “Το τέλος του έρωτα” στο ΚΘΒΕ
Φεστιβάλ Σύγχρονου Ελληνικού Έργου: Τριήμερο αφιέρωμα στη μητρότητα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Οι Les Αrts Florissants ερμηνεύουν το Ορατόριο των Χριστουγέννων του Μπαχ στο Μέγαρο
Ουρανία Γκάσιου – Ελένη Κεβεντσίδου: Ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου στο Μέγαρο
Χριστούγεννα με φωτιστικές εγκαταστάσεις, μουσική και σινεμά στο ΚΠΙΣΝ
Αγωνία Ιερή: Εύα Palmer Σικελιανού στο θέατρο ΕΛΕΡ
Η «Ζιζέλ» του Μαριύς Πετιπά σε νέα παραγωγή από το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Η Καμεράτα ερμηνεύει τον “Εσπερινό” του Μοντεβέρντι στο Μέγαρο