MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΙΝΙΑ

Coming 2 America: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το σίκουελ του «Πρίγκιπα της Ζαμούντα»

Το σίκουελ της πολυαγαπημένης ταινίας του 1988, «Coming To America», θα προβληθεί στις 5 Μαρτίου 2021 μέσα από την υπηρεσία Amazon Prime Video.

Monopoli Team

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το Coming 2 America

32 χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Coming to America» ή «Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα» περιμένουμε το σίκουελ της αγαπημέμης κωμωδίας, σε σκηνοθεσία του Τζον Λάντις, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του επόμενου έτους στο Amazon Prime Video.

Η ιστορία

Στην πρώτη ταινία είχαμε παρακολουθήσει τις περιπέτειες του πρίγκιπα Akeem της Ζαμούντα (Έντι Μέρφι) στο Queens της Νέας Υόρκης, όπου ταξίδεψε με σκοπό να βρει τη γυναίκα της ζωής του, αρνούμενος να παντρευτεί τη γυναίκα που του είχε βρει για νύφη ο πατέρας του.

Στη δεύτερη ταινία ο Akeem έχει στεφθεί πλέον βασιλιάς, από τον πατέρα του (Τζέιμς Ερλ Τζόουνς) και επιστρέφει ξανά στο Queens για να βρει τον γιο και διάδοχο του που δεν έχει γνωρίσει ποτέ. Εκεί, μαζί με τον πιστό υπηρέτη του Semmi, ο Akeem μπλέκει σε μια ολοκαίνουρια ξεκαρδιστική περιπέτεια!

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους: Αρσένιο Χαλλ, Τζερμέιν Φάουλερ, Λέσλι Τζόουνς, Τρέισι Μόργκαν, Κική Λέιν, Σάρι Χέντλεϊ, Wesley Snipes και Τζέιμς Ερλ Τζόουνς.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Έντι Μέρφι αναφερόμενος στην επιστροφή του στον ρόλο του Akeem αναφέρει: «Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να επιστρέψει κανείς στη Ζαμούντα, καθώς έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που γράφτηκε μια κωμωδία τόσο υπέροχη που όλοι μπορούν να απολαύσουν. Η Ζαμούντα είναι ένα μέρος που προκαλεί πολύ γέλιο και ο κόσμος το χρειάζεται τώρα».

Το «Coming 2 America» πωλήθηκε στο Amazon Prime Video για 125 εκατομμύρια δολάρια (94 εκατομμύρια λίρες), παίρνοντας τη θέση της Paramount που αρχικά σκόπευε να κυκλοφορήσει την ταινία. Η ταινία θα κυκλοφορούσε, υπό φυσιολογικές συνθήκες, στις 7 Αυγούστου, μετά πήρε μία πρώτη παράταση για τις 18 Δεκεμβρίου, κάτι που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας της πανδημίας. Τελικά το «Coming 2 America» θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video στις 5 Μαρτίου 2021.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b