MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Blue Ivy: Η κόρη της Beyoncé γίνεται η νεαρότερη υποψήφια για Grammy στην ιστορία των βραβείων

H Blue Ivy συμμετείχε με τη Μπιγιονσέ στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Brown Skin Girl», κερδίζοντας έτσι μία υποψηφιότητα για βραβείο Grammy.

Monopoli Team

Το 2019, η Blue Ivy Carter πέτυχε την πρώτη της επιτυχία στο Billboard 100 σε ηλικία μόλις επτά ετών, με το τραγούδι «Brown Skin Girl» της μητέρας της Beyoncé. Τώρα στα οκτώ της χρόνια, η κόρη της Beyoncé και του Jay-Z κέρδισε υποψηφιότητα για Grammy για το ρόλο της στο βίντεο.

Έτσι, η Blue Ivy έσπασε ρεκόρ ως νεαρότερη υποψήφια για Grammy στην ιστορία των βραβείων. Σε αυτή τη θέση μέχρι σήμερα βρισκόταν η Deleon Richards, η οποία σε ηλικία 8,5 ετών είχε κερδίσει μία υποψηφιότητα Grammy το 1985 για την καλύτερη soul/gospel ερμηνεία στο άλμπουμ της “Deleon”.

Μάλιστα, το όνομα της Blue Ivy δεν ήταν αρχικά στη λίστα των υποψηφίων καλύτερων μουσικών βίντεο της Ακαδημίας όταν δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο, αλλά προστέθηκε τελικά στην επίσημη ιστοσελίδα των Grammys πριν από λίγες ημέρες.

Αν η Beyoncé κερδίσει τελικά το Βραβείο Καλύτερου Βίντεο Κλιπ Τραγουδιού στην τελετή των Grammy στις 31 Ιανουαρίου 2021, τότε αυτό θα κάνει την μικρή Blue Ivy τη δεύτερη νεότερη νικήτρια Grammy στην ιστορία (μετά από τη Leah Peasall, που κέρδισε το άλμπουμ της χρονιάς στα οκτώ της χρόνια το 2002, για το soundtrack της ταινίας των αδερφών Κοέν, «O Brother, Where Art Thou?»).

Δείτε το βίντεο για το «Brown Skin Girl» παρακάτω:

Ο Wizkid εμφανίζεται επίσης στο βίντεο του «Brown Skin Girl», το οποίο έκανε πρεμιέρα στην ταινία μικρού μήκους της Beyoncé, με τίτλο «Black Is King». Η ίδια η Beyoncé φέτος μετρά ήδη εννέα υποψηφιότητες Grammy για το πολυσυζητημένο άλμπουμ.

Η Blue Ivy Carter δεν έχει κερδίσει μόνο υποψηφιότητα στα Grammy για το «Brown Skin Girl». Έχει ήδη βραβευτεί με ένα βραβείο στα NAACP Image Awards τον Φεβρουάριο, ενώ έχει και μια νίκη στα Βραβεία Soul Train 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Grammy: Οι καλλιτέχνες που σάρωσαν στις υποψηφιότητες και οι απουσίες-έκπληξη12.09.2018

Το 2019, η Blue Ivy εμφανίστηκε σε βίντεο κλιπ ακόμα δύο τραγουδιών της Beyoncé, του «Spirit» και του «Bigger», τα οποία – παράλληλα με το «Brown Skin Girl» – περιλαμβάνονται για πρώτη φορά στο άλμπουμ «The Lion King: The Gift».

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b