MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Στο νέο τραγούδι των Twenty One Pilots τα «Χριστούγεννα σώζουν» το 2020

Νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι κυκλοφόρησε το αμερικάνικο συγκρότημα Twenty One Pilots και μοίρασε αισιοδοξία για τις καλύτερες μέρες που έρχονται.

Monopoli Team

Το συγκρότημα Twenty One Pilots μας έκανε την καλύτερη έκπληξη και κυκλοφόρησε ένα νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι, με τίτλο «Christmas Saves The Year». Το τραγούδι, που έγραψαν και ηχογράφησαν οι Τάιλερ Τζόσεφ και Τζος Νταν στο σπίτι του Τζόσεφ, κυκλοφόρησε στις 9 Δεκεμβρίου και έχει ήδη αγαπηθεί, από τους θαυμαστές του συγκροτήματος και όχι μόνο, για το αισιόδοξο μήνυμα του.

Οι Twenty One Pilots τραγουδούν για την ευτυχία που ελπίζουν ότι θα φέρουν τα Χριστούγεννα μετά από αυτή τη ταραχώδη χρονιά, ενώ μοιράζονται αγαπημένες τους αναμνήσεις από την γιορτή. «Γιατί όλοι θέλουν να φτάσουν στο σπίτι φέτος / Ακόμα κι αν ο κόσμος καταρρέει… Να είστε σίγουροι, τα Χριστούγεννα θα σώσουν τη φετινή χρονιά» τραγουδούν.

Φαίνεται ότι αυτός ήταν ο τρόπος του συγκροτήματος να μας δώσουν ένα πρόωρο δώρο Χριστουγέννων και να μας φτιάξουν τη διάθεση την δύσκολη αυτή περίοδο. Και πράγματι, το «Christmas Saves The Year» μεταφέρει ακριβώς την αισιοδοξία που χρειαζόμαστε: Ό,τι και να γίνει τα Χριστούγεννα θα επανορθώσουν για αυτή την πρωτόγνωρη χρονιά που μας πέρασε.

Αφήστε το πάνω στους Twenty One Pilots, λοιπόν, να μοιράσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων με ένα τραγούδι-μήνυμα ελπίδας.

Ακούστε το νέο τους τραγούδι εδώ:

Όσο για το αν πρέπει να περιμένουμε κι άλλο νέο υλικό από το συγκρότημα, ο Τάιλερ Τζόσεφ έχει την απάντηση. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος μίλησε για τη συνέχεια του συγκροτήματος μετά το τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο «Trench», λέγοντας ότι η μπάντα σκοπεύει να κυκλοφορήσει «δύο πολύ διαφορετικούς δίσκους» μέσα στο 2021.

«Έχω μια ιδέα για το πώς πιστεύω ότι θα είναι ο επόμενός μας δίσκος ηχητικά», είπε ο Τζόσεφ σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Απλώς δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι ρίσκο για μας να κυκλοφορήσουμε κάτι τέτοιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑριάνα Γκράντε: Ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Netflix12.09.2018

Το μόνο, λοιπόν, που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε υπομονετικά για τα νέα άλμπουμ των Twenty One Pilots. Μέχρι τότε θα μας παρηγορεί το «Christmas Saves The Year»

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b