MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV SERIES

History of Swear Words: Στη νέα σειρά του Netflix ο Νίκολας Κέιτζ εξετάζει τη χρήση των βωμολοχιών

Η σειρά των έξι επεισοδίων θα αναζητά τις ρίζες, τη χρήση στην ποπ κουλτούρα και τον πολιτιστικό αντίκτυπο των λέξεων που δεν είθισται να χρησιμοποιούμε σε δημόσιο επίπεδο.

Monopoli Team

Ο Νίκολας Κέιτζ θα παρουσιάσει το «History of Swear Words», μια απολαυστική κωμική σειρά του Netflix, τον Ιανουάριο. Η σειρά των έξι επεισοδίων θα αναζητά τις ρίζες, τη χρήση στην ποπ κουλτούρα, την σημασία και τον πολιτιστικό αντίκτυπο των λέξεων που ορίζουμε ως βωμολοχίες και χρησιμοποιούμε συχνά στη καθημερινότητά μας, σε ανεπίσημο επίπεδο.

Σε κάθε επεισόδιο των 20 λεπτών, ο Κέιτζ θα διεξάγει συνεντεύξεις με ιστορικούς, συγγραφείς, κριτικούς, καλλιτέχνες και ειδικούς στην ετυμολογία και την ποπ κουλτούρα. Οι φιλοξενούμενοι στο «History of Swear Words» θα περιλαμβάνουν κωμικούς όπως οι Νικ Όφερμαν, Αϊζέια Γουίτλοκ Τζούνιορ, Σάρα Σίλβερμαν, Πάτι Χάρισον, Τζιμ Τζέφερις, Λόντον Χιουζ και ΝτεΡέι Ντέιβις.

Η σειρά σηματοδοτεί την τελευταία παρουσία του Κέιτζ στην τηλεόραση. Τον Μάιο ανακοινώθηκε ότι ο ηθοποιός θα παίξει τον Joe Exotic, τον περίφημο και φυλακισμένο ιδιοκτήτη πάρκου τίγρεων της σειράς ντοκιμαντέρ «Tiger King» του Netflix. 

[relart 1]

Η σειρά «History of Swear Words» θα κάνει πρεμιέρα στην δημοφιλή πλατφόρμα, στις 5 Ιανουαρίου 2021.

Δείτε ένα σύντομο κλιπ από την πρωτότυπη σειρά με τον Νίκολας Κέιτζ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b