MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Release Athens: Ο Parov Stelar επιστρέφει το καλοκαίρι του 2021

Μετά τους Massive Attack και τους Pet Shop Boys, ο Parov Stelar είναι ακόμα ένας καλλιτέχνης που θα επιστρέψει το καλοκαίρι του 2021 στο Release Athens.

Monopoli Team
Το Release Athens 2021 υποδέχεται τον αγαπημένο Parov Stelar την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, στην Πλατεία Νερού. Ο διάσημος Αυστριακός καλλιτέχνης και η καταπληκτική μπάντα του, σε μια βραδιά αποθέωση της διασκέδασης και του ασταμάτητου χορού, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Ο Parov Stelar θα εμφανιστεί και στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη ημέρα, Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, στο Fix Factory Of Sound Open Air!

Αυτή είναι η 4η από τις 10 ημέρες της διοργάνωσης του 2020 που αποκτά μία νέα ημερομηνία για τo Release Athens 2021, μετά την υποχρεωτική αναβολή λόγω της πανδημίας. O σχεδιασμός προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, με βασικό στόχο όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν τη φετινή χρονιά να είναι μαζί μας το επόμενο καλοκαίρι και, με την προσθήκη μερικών ακόμα τεράστιων ονομάτων, να αποτελέσουν ένα line-up που θα ενθουσιάσει κάθε μουσικόφιλο.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ανακοινωθεί νέες ημερομηνίες για τους Judas Priest, τους Massive Attack και τους Pet Shop Boys.

Λίγα λόγια για τον Parov Stelar

O Marcus Fuereder, γνωστότερος με το καλλιτεχνικό του όνομα Parov Stelar, είναι ο πιο επιτυχημένος Αυστριακός μουσικός διεθνώς. Αποκαλείται ιδρυτής του electro swing και μαζί με τη μπάντα του, Parov Stelar Band, είναι περιζήτητοι σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο μοναδικός του ήχος, η προσωπική του προσέγγιση στον τομέα της παραγωγής και ο ανορθόδοξος συνδυασμός διάφορων μουσικών ειδών τον έκανε γρήγορα star της ανερχόμενης σκηνής.

Η μουσική του συνδυάζει στοιχεία από jazz, house, electro και breakbeat και στην κυριολεξία ακούγεται παντού! Ταινίες, τηλεοπτικά shows, διαφημίσεις και, φυσικά, στο ραδιόφωνο όπου – ιδίως στην Ελλάδα – ο Parov Stelar αποτελεί ίσως το πιο αγαπημένο όνομα τόσο των παραγωγών όσο και του κοινού.

Όλα αυτά φροντίζει να τα αποδεικνύει και στις ζωντανές του εμφανίσεις, οι οποίες μάλλον αποτελούν και τον βασικότερο λόγο της μεγάλης δημοτικότητάς του αφού είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο διασκεδαστικά live acts που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή. Ο Parov Stelar και η μπάντα του έχουν ξεσηκώσει το κοινό σε πάνω από 600 συναυλίες τα τελευταία χρόνια, παίζοντας παντού!

Τι θα ισχύσει για τα εισιτήρια
Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Σύντομα, θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του voucher και τις επιλογές που θα σας δοθούν. Σε κάθε περίπτωση, διαβεβαιώνουμε όλους τους κατόχους πως οι ευχάριστες εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν θα μετατρέψουν τα εισιτήριά τους σε προνομιακά.

Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRelease Athens 2020: Ακυρώνεται το φετινό φεστιβάλ λόγω κορονοϊού12.09.2018

Η προπώληση συνεχίζεται προς 32 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με τρέχουσα τιμή τα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η προπώληση συνεχίζεται προς 32 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

VIP εισιτήρια, με τρέχουσα τιμή τα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικά στο 11876 / Online στα www.releaseathens.gr /www.viva.gr

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b