MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ενόψει των Χριστουγέννων

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που αποφασίστηκαν ενόψει των Χριστουγέννων.

Monopoli Team

Σήμερα, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, συμπληρώθηκε ένας μήνας από την εφαρμογή του δεύτερου lockdown για τον περιορισμό των κρουσμάτων και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που αποφασίστηκαν ενόψει των Χριστουγέννων.

“Η όποια επάνοδος στην κανονικότητα πρέπει να γίνει σταδιακά και με ασφάλεια” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας, ανακοινώνοντας τα νέα μέτρα. Με αυτόν τον γνώμονα η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ποιοι τομείς της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας δεν θα ανοίξουν μέχρι το τέλος των γιορτών.

Συγκεκριμένα, μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 6 το πρωί, παραμένουν κλειστά τα σχολεία, η εστίαση, η ψυχαγωγία, τα δικαστήρια, οι αθλητικές δραστηριότητες (εκτός από αυτές που έχουν εγκριθεί από την υγειονομική επιτροπή, όπως για παράδειγμα το πρωτάθλημα της Super League), τα χιονοδρομικά κέντρα.

Επίσης παρατείνεται μέχρι την ίδια ημέρα και ώρα, η απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων στη χώρα, αλλά και η απαγόρευση συναθροίσεων και κυκλοφορίας την νύχτα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, πρόσφατα δήλωσε ότι μετά το άνοιγμα των εποχικών καταστημάτων σειρά έχουν τα βιβλιοπωλεία, τα ανθοπωλεία, τα καταστήματα παιχνιδιών και τα κομμωτήρια. Τα εποχικά καταστήματα άνοιξαν σήμερα, την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, με διευρυμένο ωράριο, έτσι ώστε οι καταναλωτές να κάνουν τις αγορές των Χριστουγέννων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιο είναι το κυβερνητικό σχέδιο για το άνοιγμα της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης;12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b