MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
13
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Υπουργός Ανάπτυξης: Ποια καταστήματα θα ανοίξουν μετά τα εποχικά;

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι μετά τα εποχικά καταστήματα, σειρά έχουν τα καταστήματα παιχνιδιών, τα κομμωτήρια, τα βιβλιοπωλεία και τα ανθοπωλεία.

Monopoli Team

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 και ανέφερε ότι μετά τα εποχικά καταστήματα σειρά έχουν τα βιβλιοπωλεία, τα ανθοπωλεία, τα καταστήματα παιχνιδιών και τα κομμωτήρια.

Τα εποχικά καταστήματα θα ανοίξουν την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου με διευρυμένο ωράριο, έτσι ώστε οι καταναλωτές να κάνουν τις αγορές των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα θα ανοίξουν 110 καταστήματα σε όλη την επικράτεια, ώστε να δοθεί ένα διέξοδο και να “κινηθεί η χονδρική”. Βέβαια, ανέφερε ότι αν δεν τηρηθούν τα μέτρα και παρουσιαστούν εικόνες συνωστισμού, η κυβέρνηση θα κλείσει ξανά τα καταστήματα αυτά.

Όσον αφορά τα καταστήματα με παιχνίδια, τα βιβλιοπωλεία, τα κομμωτήρια και τα ανθοπωλεία, ο υπουργός Ανάπτυξης δεν έδωσε μία συγκεκριμένη ημερομηνία για το άνοιγμά τους, ανέφερε όμως ότι έχουν σειρά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τις επόμενες ημέρες και ανάλογα τα καταγεγραμμένα κρούσματα κορονοϊού, θα αποφασιστεί ακριβώς πότε θα ανοίξουν αυτά τα καταστήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιο είναι το κυβερνητικό σχέδιο για το άνοιγμα της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης;12.09.2018

Ο υπουργός μίλησε και για τα καταστήματα εστίασης, ανέφερε όμως ότι δεν θα ανοίξουν εύκολα, ούτε στις γιορτές, λόγω της δυσκολίας που παρουσιάζεται στη χρήση μάσκας όταν οι πελάτες πίνουν το ποτό τους ή τρώνε. «Αν ανοίξουμε τώρα θα έχουμε 5 μήνες lockdown» είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα από Τι Νέα;
Σχετικά Θέματα
Αγορές
Αυτά τα bazaar θα κάνουν τις φετινές μας Xmas αγορές πιο ουσιαστικές
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Art & Culture
Για τον Τζώνυ Θεοδωρίδη, η τρίτη ηλικία έχει άγχη που δεν έχουμε δει ποτέ σοβαρά
Επίκαιρα
«Κανένα τραγούδι για τη γενοκτονία»: Η Π.Ο.Θ.Α. τα βάζει με την ΕΡΤ για τη Eurovision
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»
Μουσικά Νέα
Μέγαρο: Η ΕΛΣΟΝ υποδέχεται τους Λεωνίδα Καβάκο και Τιμόθεο Γαβριηλίδη-Πέτριν
Cine News
Στο Παρά Πέντε – 20 Χρόνια Μετά: Έχουμε ημερομηνία για το μεγάλο τηλεοπτικό reunion
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
Επίκαιρα
Πόσο κοστίζει να παρκάρεις στην Αθήνα σήμερα;
Μουσικά Νέα
Rod Stewart: Τα περιπετειώδη ‘80s και η “επίσημη” ερωμένη του
Επίκαιρα
Έως και 18% χαμηλότερη από το 2009 η παραγωγικότητα στην Ελλάδα
Cine News
Κλιμακώνεται η μάχη για τη Warner Bros