MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Public: Online συζήτηση με τους μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας Arne Dahl και Ian Rankin

Το Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο διοργανώνουν, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020, διαδικτυακή συζήτηση με τους δυο μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας Arne Dahl και Ian Rankin. Συντονίζει ο Δημήτρης Καραθάνος.

Public
Αριστερά: Arne Dahl, Δεξιά: Ian Rankin
Monopoli Team

Το Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στη διαδικτυακή συζήτηση των δύο μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας, με αφορμή την έκδοση του ευφυούς «Πέντε συν τρία» του Arne Dahl και του καταιγιστικού «Ένα τραγούδι για δύσκολους καιρούς» του Ian Rankin.

*Μπορείς να παρακολουθήσεις τη συζήτηση στο επίσημο ψηφιακό κανάλι του Public στο youtube.

Διαδικτυακή συζήτηση με αφορμή την κυκλοφορία των καινούριων τους βιβλίων

O Ian Rankin συναντά τον Arne Dahl και ο παλαίμαχος και πασίγνωστος επιθεωρητής Τζον Ρέμπους τους συναδέλφους του από τη Σουηδία, Σαμ Μπέργερ και Μόλι Μπλουμ. Ο κορυφαίος συγγραφέας αστυνομικού της Μ. Βρετανίας και ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σκανδιναβικού νουάρ επιστρέφουν με νέα συναρπαστικά βιβλία και συναντιούνται σε μια ζωντανή συζήτηση αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό.

Οι δύο δεξιοτέχνες του σασπένς θα συζητήσουν για τα νέα βιβλία τους, τις επιρροές τους, την περιπέτεια της γραφής και τη σύγχρονη αστυνομική λογοτεχνία. Τους «ανακρίνει» και συντονίζει την κουβέντα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραθάνος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Ένα τραγούδι για δύσκολους καιρούς»

Όταν η κόρη του Τζον Ρέμπους, Σαμάνθα, τού τηλεφωνεί μες στα μεσάνυχτα εκείνος ξέρει ότι τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Ο σύζυγός της αγνοείται τις τελευταίες δύο μέρες. Ο Ρέμπους φοβάται το χειρότερο – και γνωρίζει πολύ καλά από τα τόσα χρόνια του στην αστυνομία ότι η κόρη του θα είναι η βασική ύποπτη. Δεν ήταν ο καλύτερος πατέρας – πάντα προτεραιότητα είχε η δουλειά του – τώρα όμως η κόρη του τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Αλλά πηγαίνει ως πατέρας ή ως ντετέκτιβ;

Καθώς αναχωρεί την αυγή με προορισμό την ανεμοδαρμένη ακτή – και μια μικρή πόλη με μεγάλα μυστικά – αναρωτιέται εάν αυτή ίσως είναι η πρώτη φορά στη ζωή του που δεν θέλει να ανακαλύψει την αλήθεια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Λιμάνι στην Ομίχλη, του Georges Simenon από τις εκδόσεις Άγρα12.09.2018

Λιγα λόγια για το βιβλίο «Πέντε συν τρία»

Στην τρίτη περιπέτεια του διδύμου Μπέργερ και Μπλουμ, οι πρωταγωνιστές της είναι σε κακή κατάσταση: Η Μόλι είναι σε κώμα και ο Σαμ καταζητείται ως δολοφόνος – για έναν φόνο που δεν έχει διαπράξει.

Ωστόσο, οι Μυστικές Υπηρεσίες της Σουηδίας θα χρειαστούν τη βοήθειά του καθώς ένας πρώην πράκτορας, ονόματι Κάρστεν, έχει απαγάγει ένα κορίτσι και ο μόνος που μπορεί να τον εντοπίσει είναι ο Σαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒιβλία Τέχνης: 5 πολύ ιδιαίτερες προτάσεις δώρων για φιλότεχνους12.09.2018

Ο Κάρστεν έχει στήσει μια μεγάλη παγίδα με δόλωμα το κορίτσι και τον Μπέργερ και τελικό στόχο ένα τρομοκρατικό χτύπημα που θα μπορούσε να διαλύσει ολόκληρη τη Σουηδία… Ο Σαμ είναι άραγε η λύση του προβλήματος ή μέρος του;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 | 20:00

*Μπορείς να παρακολουθήσεις τη συζήτηση στο επίσημο ψηφιακό κανάλι του Public στο youtube.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b