MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Το Αναγνωστικό της «Γαλιλαίας»: Δωρεάν online αναγνώσεις χριστουγεννιάτικων ιστοριών για καλό σκοπό

Ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν, για τον μήνα Δεκέμβριο, δωρεάν, διαδικτυακές ηχογραφημένες αναγνώσεις χριστουγεννιάτικων ιστοριών, με σκοπό τη στήριξη της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία».

Το Αναγνωστικό της «Γαλιλαίας»
Monopoli Team

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν σιγά σιγά, καλλιτέχνες – φίλοι της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) «Γαλιλαία» της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής παρουσιάζουν μια σειρά δωρεάν, χριστουγεννιάτικων, διαδικτυακών αναγνώσεων, στο πλαίσιο του πρότζεκτ «Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας».

Οι διαδικτυακές αυτές αναγνώσεις χριστουγεννιάτικων ιστοριών, για μικρούς και μεγάλους, είναι ηχογραφημένες, θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου και θα είναι διαθέσιμες μέσα από τον ιστότοπο του πρότζεκτ, καθώς και την επίσημη σελίδα του στο facebook. Αρχής γενομένης από Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020, όπου η  Αριέττα Μουτούση διαβάζει «Τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα του παππού Πανώφ» του Λέοντος Τολστόι.

*Μπορείτε να ακούσετε την ανάγνωση εδώ.

Λίγα λόγια για το Αναγνωστικό της «Γαλιλαίας»

«Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας» δημιουργήθηκε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) «Γαλιλαία» και αποτελεί μια πρωτοβουλία των ηθοποιών Όλιας Λαζαρίδου, Αμαλίας Μουτούση και άλλων συναδέλφων τους καλλιτεχνών.

Οι δύο ηθοποιοί δηλώνουν:

«Είμαστε μία ομάδα καλλιτεχνών, φίλων της Γαλιλαίας. Επιθυμώντας να συνεισφέρουμε οικονομικά στο θαυμαστό έργο της, παίξαμε ως τώρα (στους δήμους των Μεσογείων, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γαλιλαίας και στην αίθουσα Φ.Σ. Παρνασσός στην Αθήνα) τις παραστάσεις «O Γάμος του Καραχμέτη» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, «Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου» του Φώτη Κόντογλου, το «Βίωμα Καλοσύνης» της Lydie Dattas και τα έσοδα προσφέρθηκαν στην Γαλιλαία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιητικές Συνομιλίες από τη Στέγη: Ηθοποιοί σας καλούν για μια διαφορετική τηλεφωνική συζήτηση12.09.2018

Τώρα που οι ζωντανές θεατρικές παραστάσεις δυσκολεύουν λόγω του κορωνοϊού, προκειμένου να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο της, δημιουργήσαμε το «Αναγνωστικό της Γαλιλαίας»: Ένα site με ηχογραφημένες αναγνώσεις κειμένων από εμάς και από συναδέλφους μας ηθοποιούς καθώς και από άλλους καλλιτέχνες, (κειμένων που αξίζει κατά τη γνώμη μας να ακουστούν, αλλά και παραπομπές σε βίντεο, εικόνες, κείμενα κλπ που θα θέλαμε να μοιραστούμε).

Μπορείτε κι εσείς να στηρίξετε εδώ την αγαπημένη μας Γαλιλαία και να ενημερωθείτε για το έργο της.

Ευχαριστούμε πολύ,

Όλια Λαζαρίδου, Αμαλία Μουτούση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒιβλιοφάγος: Nέο podcast online αναγνώσεων ελληνικής λογοτεχνίας με την Κατερίνα Παπανδρέου12.09.2018

Λίγα λόγια για τη Μ.Α.Φ. «Γαλιλαία»

Η Μ.Α.Φ. «Γαλιλαία» ιδρύθηκε το 2010 υπό την σκέπη της Ιεράς Μητρόπολεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής με σκοπό να φροντίζει σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά ασθενείς και τις οικογένειές τους εξασφαλίζοντάς τους την ικανότητα και τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πόσο περισσότερη ζωή μπορεί να υπάρχει σε κάθε στιγμή της.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b