MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

Από την αρχή, του Θοδωρή Παπαϊωάννου από τις εκδόσεις Ίκαρος

Το πρώτο μυθιστόρημα για ενήλικες αναγνώστες του πολυβραβευμένου συγγραφέα Θοδωρή Παπαϊωάννου, με τίτλο «Από την Αρχή», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίκαρος.

Από την αρχή
Monopoli Team

Το πρώτο μυθιστόρημα που απευθύνεται σε ενήλικες, γραμμένο από τον πολυβραβευμένο συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Θοδωρή Παπαϊωάννου, με τίτλο «Από την Αρχή», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίκαρος (και σε e-book). Ένα βιβλίο για τις δεύτερες ευκαιρίες και τις αποφάσεις που μας κάνουν να ξεκινήσουμε από την αρχή.

«Από την αρχή»: Λίγα λόγια για το βιβλίο

Όλα είναι αλήθεια ώσπου να τα γράψεις σε ένα βιβλίο και να πεις πως είναι ψέματα. Μνήμες από τα παιδικά σου χρόνια, ιστορίες που σου αφηγήθηκαν, βιβλία που διάβασες, μουσικές που άκουσες, ταινίες που είδες, στιγμές που μοιράστηκες, λόγια και πράξεις αγαπημένων ανθρώπων, σπαράγματα ονείρων… Κι αν κάποια αλήθεια-ψέμα σού φέρει τα πάνω κάτω, τότε είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις τη ζωή σου από την αρχή.

Μια προσωπική αναζήτηση, που μας ταξιδεύει στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 60 ως τις μέρες μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒιβλιοφάγος: Nέο podcast online αναγνώσεων ελληνικής λογοτεχνίας με την Κατερίνα Παπανδρέου12.09.2018

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου γεννήθηκε στην πόλη Έσσεν της Γερμανίας τον Απρίλιο του 1966. Από πολύ μικρός μπαινοβγαίνει στα σχολεία είτε ως μαθητής είτε ως δάσκαλος και γράφει ιστορίες και παραμύθια. Αγαπάει τη μουσική, το θέατρο και τους περιπάτους στο δάσος. Ζει στην Έδεσσα, ανάμεσα σε ποτάμια, γέφυρες και καταρράκτες. Έχει γράψει δεκαπέντε βιβλία για παιδιά και εφήβους, δύο εκ των οποίων κυκλοφορούν και στο εξωτερικό. Το «Από την αρχή» (Εκδόσεις Ίκαρος, 2020) είναι το πρώτο του μυθιστόρημα για ενήλικες.

Έχει λάβει τα εξής βραβεία:
  • Βραβείο «Πηνελόπη Μαξίμου» από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (2015) για το βιβλίο του «Ανάποδα» (Εκδόσεις Ίκαρος)
  • Ειδικό βραβείο Βιβλιοπωλείων Public 2016 για το βιβλίο του «Απέναντι» (Εκδόσεις Ίκαρος)
  • Βραβείο λογοτεχνικού βιβλίου για παιδιά από τα Λογοτεχνικά βραβεία Αναγνώστη 2018 για το βιβλίο του «Σιλουανή» (Εκδόσεις Ίκαρος)
  • Ειδικό βραβείο Βιβλιοπωλείων Public 2019 για το βιβλίο του «Αντάμα» (Εκδόσεις Ίκαρος)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑποδοχή κληρονομιάς, του Ανδρέα Νικολακόπουλου από τις εκδόσεις Ίκαρος12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τίτλος:«Από την Αρχή»
Συγγραφέας: Θοδωρής Παπαϊωάννου
Εκδόσεις: Ίκαρος
Α’ Έκδοση: 2020
Σελίδες: 312
ISBN: 978-960-572-368-2
Τιμή εκδότη: €13,50

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b