MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Eurovision 2021: Θα εκπροσωπήσει τελικά η Έλενα Τσαγκρινού την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό;

Η ανακοίνωση ότι τελικά η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον Μάιο του 2021, έγινε από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Monopoli Team

Φέτος το ΡΙΚ ακολούθησε αντίστοιχη διαδικασία με εκείνη του 2018, καθώς πρώτα επέλεξε το τραγούδι και μετά ξεκίνησε την αναζήτηση του κατάλληλου καλλιτέχνη για την εκπροσώπησή του. Το όνομα της 26χρονης Έλενας Τσαγκρινού ακουγόταν πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια και πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να τη δουν στην σκηνή του ετήσιου, διεθνούς διαγωνισμού, που το 2020 ακυρώθηκε λόγω των συνθηκών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτοί είναι οι 10 πιο περιζήτητοι ηθοποιοί της νέας γενιάς του Χόλιγουντ12.09.2018

Η Έλενα Τσαγκρινού εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Panik Records και στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision αναμένεται να ερμηνεύσει το τραγούδι «El Diablo» που εξιστορεί έναν έρωτα μ’ έναν…αλήτη και κακό! Μάλιστα, στο πλευρό της θα έχει παγκοσμίου φήμης συνθέτες και παραγωγούς που θα επιμεληθούν την ολοκληρωμένη εμφάνισή της στον διαγωνισμό.

Λίγα λόγια για την Έλενα Τσαγκρινού

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι μία ανερχόμενη τραγουδίστρια της ελληνικής pop, η οποία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα της κιόλας βήματα. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994 και σε ηλικία 14 ετών συμμετείχε στο talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό. Το 2013, επιλέχθηκε από τους OtherView ως η βασική φωνή του συγκροτήματος και έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό. Μετά από πέντε χρόνια πορείας μαζί με το συγκρότημα, η Έλενα Τσαγκρινού πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τη δική της σόλο καριέρα, κυκλοφορώντας το πρώτο της single «Πάμε Απ’ Την Αρχή».

Στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλα singles, ενώ στο ενεργητικό της έχουν καταγραφεί εμφανίσεις σε μεγάλα μουσικά events (π.χ. MadVideo Music Awards, Madwalk), καθώς και επί σκηνής συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Κωνσταντίνος Αργυρός και οι ΜΕΛISSES. Επίσης, έχει συμμετάσχει και στο μουσικό σόου «Just The 2 Of Us» ως coach των συμμετοχόντων, ενώ υπήρξε και συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Καπουτζίδη στο «The Voice».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜήδεια, με την Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής σε live streaming από το ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b