MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου: Για πρώτη φορά οι προβολές και online

Φέτος, το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου εκτός από τις δια ζώσης προβολές στην Λευκωσία, πραγματοποιεί και ψηφιακές προβολές για όλους.

Monopoli Team

Το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου διοργανώνεται φέτος από 15 -22 Νοεμβρίου με 126 ταινίεςμικρού μήκους και μεγάλου μήκους σε διάφορες κατηγορίες από όλο τον κόσμο και 11 σενάρια στο διαγωνιστικό μέρος.

Η κριτική επιτροπή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου αποτελείται από διεθνείς προσωπικότητες, ειδήμονες στην κινηματογραφική παραγωγή και διεθνή διανομή που θα δώσουν σεμινάρια στο διαδικτυακό πρόγραμμα CYIFF 2020 MEET & GREET.

Πάνω από 30 ταινίες πρόσφατης παραγωγής είναι Ελλήνων/Κυπρίων σκηνοθετών. Το Φεστιβάλ υπογραμμίζει την κρίση της κλιματικής αλλαγής και ταινίες από γυναίκες που αποτελούν το ήμισυ της επιλογής των ταινιών του προγράμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ33ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Online και δωρεάν με μεγάλα αφιερώματα12.09.2018

Οι προβολές στη Λευκωσία

Το πρόγραμμα προβολής των ταινιών στον κινηματογράφο Κ-Cineplex στη Λευκωσία στη Κύπρο περιλαμβάνει εξαιρετικές ταινίες πρόσφατης παραγωγής μεταξύ άλλων την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου Nimic, την ταινία τεκμηρίωσης Άθως – η μεγαλύτερη κορυφή του κόσμου του Αργύρη Λιάπη και την ταινία Σαρμάκο του Μάρκου Παπαδόπουλου που κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν με το πρωτόκολλο ασφαλείας περιορισμού στις θέσεις για τον Covid-19. Ώρες: 7:30μμ – 9:30μμ. Προκρατήσεις στον ιστότοπο του K-Cineplex online
Εισιτήρια: ημερήσιο – 7 ευρώ, εβδομαδιαίο -35 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚινδυνεύει το αιωνόβιο «Χάι Λάιφ» του Πειραιά12.09.2018

Το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου ψηφιακά

Το διαδικτυακό Φεστιβάλ CYIFF 2020 θα διαρκέσει οκτώ ημέρες (15-22/11/2020). Μπορείτε να αγοράσετε ένα εισιτήριο για τις πρώτες τέσσερις μέρες του Φεστιβάλ (15-18/11/2020) και ένα ξεχωριστό εισιτήριο για τις τελευταίες τέσσερις μέρες του Φεστιβάλ (19-22/11/2020). Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα εισιτήριο για ολόκληρο το διαδικτυακό Φεστιβάλ CYIFF 2020 καθώς και για ένα συγκεκριμένο γκρουπ ή ταινία μεγάλου μήκους που προβάλλεται στο διαδικτυακό Φεστιβάλ CYIFF 2020.

Κάθε μέρα γίνονται δύο προβολές των προγραμματισμένων ταινιών της συγκεκριμένης μέρας, στις 4μμ και στις 9μμ ώρα Ελλάδος.

Τα εισιτήρια πωλούνται εδώ για το πρόγραμμα CYIFF 2020 Online. Tο 40% των καθαρών εσόδων από την πώληση εισιτηρίων για το διαδικτυακό πρόγραμμα ωφελεί τους κινηματογραφιστές. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.cyiff.eu

To διαδικτυακό Φεστιβάλ CYIFF 2020 περιλαμβάνει 48 ταινίες σε διάφορες κατηγορίες.

Μπείτε στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ για να δείτε το πρόγραμμα προβολών.

[relart 3]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b