MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στα ελληνικά κανάλια.

Monopoli Team

21:00 «Το καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 19: Δημήτριος και Μάνος, εξομολογούνται στην Βάλια ότι είναι και οι δυο ερωτευμένοι μαζί της. Η Βάλια αισθάνεται αφόρητη πίεση από τις εξομολογήσεις τους και σχεδιάζει να φύγει από το Κολοκοτρωνίτσι μαζί με την Στέλλα. Ο Περίανδρος όμως, προκειμένου να πείσει την Στέλλα να μείνει, της εξομολογείται ότι τρέφει αισθήματα για εκείνη. Εν τω μεταξύ, οι χωριανοί δεν έχουν πειστεί από την εξήγηση που έδωσε ο Πώποτας ότι η γυναίκα που φιλιόταν με τον Δημήτριο ήταν η σύζυγός του, και απειλούν να γκρεμίσουν το Καφέ κυριολεκτικά.

2ο:00 «’Ηλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 42: Η Αντωνίου, πιεσμένη από την Λήδα, της λέει όλη την αλήθεια για την σχέση του άντρα της με την Αγγελική. Η Λήδα την κατηγορεί ευθέως πως εκείνη δολοφόνησε την αδελφή της. Η Εύα αποκαλύπτει στην Αλίκη ότι τα χάπια τα πούλαγαν ο Μάνος και η Νέλλη. Ο Μάνος, που αισθάνεται τον κλοιό να στενεύει, παίρνει με το ζόρι την Νέλλη και φεύγουν απροειδοποίητα από την Καβάλα. Η Νίκη επισκέπτεται τον Ντίνο στην φυλακή και μαθαίνει για τον εκβιασμό που υπέστη. Ο Φίλιππος κάνει ευθεία επίθεση στον Δημήτρη, προειδοποιώντας τον να μείνει μακριά από τον γιο του. Η Αλίκη νιώθει να χάνει τον Φίλιππο κάθε μέρα και πιο πολύ, ενώ η Λήδα απαντάει θετικά στην πρόταση του Δημήτρη να μείνουν μαζί. Ο Φίλιππος το μαθαίνει και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του.

22:00 «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 10: Ένας άντρας από το παρελθόν αναστατώνει τη σχέση της Ελπίδας με τη Νανά, η οποία επανεξετάζει τη ζωή της, καθώς ένα παλιό μυστικό έρχεται στην επιφάνεια. Ο Στέλιος αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση στη δουλειά του στο υπουργείο και πρέπει να πάρει σοβαρές αποφάσεις. Η Ελπίδα κάνει εντατικά Αγγλικά και ο Αντώνης μπλέκει άσχημα σε μια διαδήλωση. Η Πελαγία έχει νυχτερινές επισκέψεις που την αναστατώνουν, η Ερμιόνη αποφασίζει να προχωρήσει παρακάτω στη ζωή της, ενώ ο Άγγελος τα βλέπει όλα μαύρα, αφού βιώνει την πρώτη ερωτική του απογοήτευση.

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 25: Η προεκλογική περίοδος για τον Πλάτανο ξεκινά! Ο Παρασκευάς, με την παραίτησή του, βάζει το χωριό σε μεγάλη περιπέτεια. Για τον Παρασκευά, βέβαια, είναι απλώς μια αιφνιδιαστική κίνηση, για να ανανεώσει την ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του. Άλλωστε, θεωρεί ότι οι εκλογές θα είναι περίπατος. Αληθεύει, όμως, κάτι τέτοιο ή θα του γυρίσει μπούμερανγκ; Η Καλλιόπη είναι πυρ και μανία με τα ψέματα που της αράδιασε ο Ασημάκης, ο οποίος, όμως, προλαβαίνει να φύγει από τον Πλάτανο, πριν αναμετρηθεί μαζί της. Το γράμμα, όμως, που της αφήνει, σκίζει στα δυο την καρδιά της ρομαντικής Καλλιόπης.

Ο Παναγής ερευνά το θέμα του λαθροκυνηγού με τις υποψίες του να επικεντρώνονται στον Στάθη, με αποτέλεσμα η Κατερίνα ν’ αναγκαστεί να του πει την αλήθεια για τον πατέρα της, ζητώντας κάλυψη. Ο Παρασκευάς συμφιλιώνεται με τον Χαραλάμπη, ενώ ο Τζώρτζης, πάνω στα νεύρα του, αποκαλύπτει κατά λάθος στη Χρύσα τη συμφωνία Κατερίνας-Παναγή. Μια ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία του Φωτεινού για τον Στάθη Κυριαζή προκαλεί ένα ντόμινο γεγονότων, που ξεκινάει με τη σύλληψη του Στάθη και καταλήγει στην προσωρινή διαθεσιμότητα του Παναγή, που του επιβάλλει ο διοικητής του από το Φωτεινό για συγκάλυψη λαθραίου κυνηγιού. Ποιος, όμως, βρίσκεται πίσω από την ανώνυμη καταγγελία;

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 «13 Ώρες: Οι Μυστικοί Στρατιώτες της Βεγγάλης» στο OPEN

Ξένη Ταινία, Συμπαραγωγή: Αμερική/ Μαρόκο/ Μάλτα, Δράση

Υπόθεση: Στις 11 Σεπτεμβρίου 2012, Ισλαμικοί μαχητές επιτέθηκαν στο Προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη της Λιβύης, σκοτώνοντας, τον Πρέσβη  J. Christopher Stevens και τον Sean Smith, αξιωματικό Υπηρεσίας Εξωτερικών. Σε απόσταση μικρότερη από 1,6 χιλιόμετρα βρίσκονται μέλη της ομάδας ασφαλείας του παραρτήματος, πρώην στρατιώτες που έχουν αναλάβει να προστατεύουν πράκτορες και διπλωμάτες στην πόλη. Καθώς η επίθεση συνεχίζεται, οι άνδρες της ομάδας εμπλέκουν τους μαχητές σε μια σκληρή πυρκαγιά για να σώσουν τις ζωές των εναπομείναντων Αμερικανών. Πρωταγωνιστούν: Τζον Κρασίνσκι, Τζέιμς Μπατζ Ντέιλ, Πάμπλο Σράιμπερ. Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι.

23:30 «Το Μεγάλο Κόλπο» στο STAR

Ξένη Ταινία, Συμπαραγωγή: Αμερική/Αγγλία, Δραματική Περιπέτεια

Υπόθεση: O Τέρι, οικογενειάρχης, πωλητής αυτοκινήτων με σκοτεινό παρελθόν, επιστρέφει στα παλιά μονοπάτια της παρανομίας, μετά από μια δελεαστική πρόταση της Μάρτιν, πρώην μοντέλου και παλιάς του φίλης. Για πρώτη φορά του δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσει πολλά χρήματα και να εξασφαλίσει το μέλλον τόσο της δικής του ζωής όσο και της οικογένειάς του, αν δεχθεί να οργανώσει και να φέρει σε πέρας, μαζί με τους φίλους του, μια ληστεία σε θυρίδες τράπεζας του Λονδίνου. Αυτό που δεν ξέρει όμως, είναι ο πραγματικός στόχος της ληστείας και τα κίνητρα, που κρύβονται πίσω από την πρόταση της Μάρτιν. Η βασιλική οικογένεια, ανώτερα στελέχη της μυστικής αστυνομίας και επιφανείς πολίτες εμπλέκονται σε μια υπόθεση, που τα έχει όλα, από ροζ σκάνδαλα, μέχρι εμπόριο ναρκωτικών και αντιεξουσιαστική δράση… Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Σάφρον Μπάροους, Στίβεν Κάμπελ Μουρ, Ντάνιες Μέις, Ντέβιντ Σάτσετ, Πίτερ Ντε Τζέρσεϊ, Τζέιμς Φόκνερ, Άλκι Ντέιβιντ. Σκηνοθεσία: Ρότζερ Ντόναλντσον.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

21:00 «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2

Επεισόδιο 2: «Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου φιλοδοξούν να ομορφύνουν τα βράδια της Παρασκευής. Υπέροχα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, αλλά και νέες συνθέσεις, οι οποίες “σηματοδοτούν” το μουσικό παρόν μας. Ξεχωριστοί καλεσμένοι από όλο το φάσμα των τεχνών, οι οποίοι πάντα έχουν να διηγηθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες. Αυτήν την εβδομάδα έρχεται Αφιέρωμα στο αναψυκτήριο ‘Άκρον’ και στον Γιάννη Μπουρνέλη.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

23:00 «Αρχαία Ελλάδα-Μέτρον Άριστον» στο Cosmote TV History

Κατά την αρχαιότητα η πολυτέλεια δεν ήταν θέμα χρημάτων. Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ, που ερευνά τον καταλυτικό ρόλο της πολυτέλειας στην Αρχαία Αθήνα της κλασικής περιόδου, την Αρχαία Σπάρτη και τη Μακεδονία του βασιλέα Φίλιππου Β’



Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b