MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
21
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Χρήστος Αυλωνίτης

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ο ηθοποιός Χρήστος Αυλωνίτης, ο οποίος νοσηλευόταν σχεδόν έναν μήνα, έπειτα από ατύχημα που είχε με την μηχανή.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο, η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Χρήστου Αυλωνίτη, με φίλους και συναδέλφους να τον αποχαιρετούν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Χρήστος Αυλωνίτης νοσηλευόταν από τις 18 Οκτωβρίου, έπειτα από ατύχημα που είχε με μηχανή και το πρωί της Πέμπτης κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία.

Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 4 Νοεμβρίου, ο ηθοποιός είχε αναρτήσει μία φωτογραφία στον λογαριασμό του, με τους ορούς μέσα από το νοσοκομείο και την χιουμοριστική λεζάντα «Έτσι. Δύο πίνω, και δύο στην αναμονή!».

Ποιος ήταν ο ηθοποιός

Ο Χρήστος Αυλωνίτης γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης ΚΕΑ καθώς και από το Yale Drama School.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις όπως: «Οι τρελοί της εποχής» του Δημήτρη Ψαθά, «Συρανό ντε Μπερζεράκ» του Edmond Rostand, «Η Στρίγκλα» του William Shakespeare, «Το νου σου στην Αμέλια» του Ζ. Φεϊντό, «Τα στηρίγματα της κοινωνίας» του Ερρίκου Ίψεν, «Περλιμπλίν και Μπελίσα» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, «Όταν ξυπνήσουμε εμείς οι νεκροί» του Ερρίκου Ιψεν, «Tango bar» του Περικλή Κοροβέση και πολλές άλλες.

Επιπλέον έχει συμμετάσχει σε μεταγλωττισμένες παραγωγές, σε ελληνικές μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες στον κινηματογράφο, ενώ στην τηλεόραση, τα τελευταία δύο χρόνια συμμετείχε στις σειρές «Επιστροφή» και «Έρωτας Μετά».

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Μανώλης Χιώτης: Φωτογραφίες από την εντυπωσιακή πρεμιέρα της παράστασης
Θεατρικά Νέα
Το Θέατρο Πρόβα αποχαιρετά τον ηθοποιό Σωτήρη Τσόγκα
Εκδηλώσεις
Το Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου «ανοίγει» τα μεσάνυχτα με δύο ξεχωριστές παραστάσεις
Θεατρικά Νέα
Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Πόρτα: Νέα σεζόν με Σαίξπηρ, «Κο Ζυλ» και «Ελίζα» – Early Bird στο θερινό ηλιοστάσιο
Θεατρικά Νέα
«Η Τελευταία Έξοδος – Ρίτα Χέιγουορθ» του Στίβεν Κινγκ για 2η χρονιά στο Θέατρο Άνεσις
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Ρεματιάς 2026: Θέατρο, συναυλίες και αφιερώματα σε ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα
Θεατρικά Νέα
«Μήδεια»: Ανοίγει η προπώληση και για τις παραστάσεις του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα
Θεατρικά Νέα
Ιστορική τιμή για την Judi Dench: Θέατρο του West End θα φέρει το όνομά της
Θεατρικά Νέα
Η Αλίκη στη χώρα των ψαριών: Το ανατρεπτικό παιδικό musical του Γιάννη Ξανθούλη σε καλοκαιρινή περιοδεία
Art & Culture
Το βράδυ που ο Γιώργος Λούκος επέστρεψε μετά τιμής στην Πειραιώς 260
Θεατρικά Νέα
Κάθε Τρίτη με τον Μόρι: Η βραβευμένη παράσταση με τον Γρηγόρη Βαλτινό και τον Γιάννη Σαρακατσάνη ξανά στο Θέατρο Ιλίσια