MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η πριγκίπισσα της pop μπορεί να μην τραγουδήσει ποτέ ξανά

Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δήλωσε ότι η διάσημη pop star δεν θα συνεχίσει την καριέρα της, αν ο πατέρας της παραμείνει υπεύθυνος για τα οικονομικά και τη ζωή της.

Monopoli Team

Για το κίνημα #FreeBritney και τον έλεγχο που ασκεί ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στα οικονομικά και τη ζωή της έχουμε ξαναμιλήσει.

Φαίνεται, όμως, ότι αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα, αφού το δικαστήριο μόλις απέρριψε το αίτημα της διάσημης pop star να ανακτήσει και πάλι τον έλεγχο της ζωής της, και να δώσει τέλος στην “κηδεμονία” του Τζέιμς Σπίαρς, που κρατά εδώ και δώδεκα χρόνια.

Αυτή η απόφαση, όμως, ώθησε για πρώτη φορά την τραγουδίστρια σε δραστικά μέτρα και σημαντικές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μέσω του δικηγόρου της, δήλωσε ότι δεν θα ξανατραγουδήσει ποτέ ξανά, εφόσον ο πατέρας της έχει εξουσία πάνω σε εκείνη. Παράλληλα, δήλωσε ότι “τον φοβάται”.

“Η πελάτης μου δήλωσε ότι φοβάται τον πατέρα της. Δεν θα ξανατραγουδήσει ποτέ ξανά, αν ο πατέρας της έχει τον έλεγχο της καριέρας της” είπε ο Σάμιουελ Ντ. Ίνγκχαμ ΙΙΙ, δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η πλευρά του Τζέιμς Σπίαρς πάντως επέμεινε ότι δεν υπάρχει καμία υπόσταση στο αίτημα της Σπίαρς για την απομάκρυνση του πατέρα της, ενώ αποκάλεσε “φήμες” τους ισχυρισμούς περί τοξικής σχέσης μεταξύ πατέρα και κόρης.

Παρ’ όλ’ αυτά, η δικαστής είπε ότι θα σκεφτεί σοβαρά μελλοντικά αιτήματα από την πλευρά της Σπίαρς, τα οποία ο δικηγόρος της σκοπεύει να καταθέσει σύντομα, ενώ ενέκρινε έναν ιδιωτική διαχειριστή, που πρότεινε η ίδια η Σπίαρς, και θα λειτουργεί σαν συν-κηδεμόνας της περιουσίας της, μαζί με τον πατέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) στις

Πάντως λίγο μετά την απόφαση η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέβασε ένα… περίεργο βίντεο στο Instagram -τα οποία πολλοί από το κίνημα #FreeBritney βλέπουν ως έκληση για βοήθεια- και δήλωσε ότι αυτό θα είναι το “τελευταίο βίντεο” που ανεβάζει.

Τι συμβαίνει με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς;

Από το 2007 και το διάσημο ξέσπασμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς η καριέρα, η προσωπική ζωή, καθώς και τα οικονομικά της πριγκίπισσας της pop βρίσκονται στα χέρια του νόμιμου «κηδεμόνων» της, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα της.

Αυτό σημαίνει ότι η διάσημη ποπ σταρ δεν επιτρέπεται να διαχειριστεί την τεράστια περιουσία της (που αγγίζει τα 59 εκατομμύρια δολάρια), να κυκλοφορήσει εκτός σπιτιού ή να συναντήσει άτομα χωρίς την άδεια του πατέρα της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίναι αυτό το τέλος της καριέρας του Τζόνι Ντεπ;12.09.2018

Τον Σεπτέμβριο η ίδια η Σπίαρς ζήτησε να γίνει γνωστή αυτή η κατάσταση στο κοινό, καθώς η “κηδεμονία” αυτή ανανεώθηκε μέχρι και το 2021. Εδώ και ένα μήνα, λοιπόν, η Μπρίτνεϊ, πρώτη φορά με δικό της δικηγόρο, προσπαθεί να κερδίσει ξανά την ελευθερία της.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b