MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Drive & Listen: Η viral εφαρμογή που μας ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο, εν μέσω πανδημίας

Η νέα online εφαρμογή «Drive & Listen» μας ταξιδεύει νοερά σε πόλεις του εξωτερικού, με αμάξι που…οδηγούμε εμείς!

Monopoli Team

«Drive & Listen»: Η νέα online εφαρμογή που θα σας εθίσει

Αγαπάτε τα ταξίδια αλλά σας περιορίζει η πανδημία; Υπάρχει η λύση κι αυτή είναι μία online εφαρμογή, η οποία θα γίνει το νέο μας κόλλημα, εν μέσω πανδημίας και lockdown.

Μέσω της εφαρμογής «Drive & Listen» μπορείτε να ταξιδέψετε σε όποια πόλη του κόσμου επιθυμείτε από τη διαθέσιμη λίστα. Η εφαρμογή δίνει την αίσθηση πως οδηγείτε στους δρόμους της πόλης που έχετε επιλέξει, ενώ την ίδια στιγμή μπορείτε να ακούτε και τον τοπικό σταθμό του ραδιοφωνικού σταθμού που θέλετε.

online εφαρμογή

Για να ενισχύσετε την αίσθηση ότι οδηγείτε στον αγαπημένο σας προορισμό, η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε τους ήχους από την κίνηση στο δρόμο, όπως και να ρυθμίζετε την ταχύτητα στο αυτοκίνητο με τρεις διαβαθμίσεις.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα μελλοντικά σας ταξίδια. Και ποιος ξέρει; Μπορεί μια μέρα να βρεθείτε στους ίδιους δρόμους, στους οποίους περιηγηθήκατε μέσω της εφαρμογής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑQuarantine diaries (επεισόδιο 2ο): Όλα όσα έχεις ανάγκη να ακούσεις λίγο πριν το δεύτερο lockdown12.09.2018

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b