MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 5 προτάσεις για την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις καλύτερες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020.

Μια Γερμανίδα Γραμματέας
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Μια Γερμανίδα Γραμματέας, του Κρίστοφερ Χάμπτον στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Η Ρένη Πιττακή ερμηνεύει ένα μονόλογο, στο καινούργιο έργο του Κρίστοφερ Χάμιλτον (Christopher Hampton), εμπνευσμένο από τη ζωή και τις εξομολογήσεις της Μπρουνχίλντε Πόμσελ, μία από τις γραμματείς του Γκέμπελς. Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου, στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης.
Τετάρτη 28/10, 19:00
14-16€
Θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης, Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια, Αθήνα

Φεγγάρι από χαρτί, των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου στο Εθνικό Θέατρο

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου επιστρέφουν στο Θέατρο Rex με ένα νέο έργο τους, γραμμένο ύστερα από ανάθεση του Εθνικού Θεάτρου, σε μουσική του Νίκου Κυπουργού και στίχους της Αφροδίτης Μάνου. Μια ιστορία ενηλικίωσης που έχει σαν μακρινό φόντο τα συνταρακτικά ιστορικά γεγονότα της δεκαετίας του ’60 και θέμα την ιστορία της οικογένειας του νεαρού πρωταγωνιστή.
Τετάρτη 28/10, 19:30
5-25€
Εθνικό Θέατρο – Θέατρο Rex/Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη», Πανεπιστημίου 48

Η Βασίλισσα της Ομορφιάς

Η Βασίλισσα της Ομορφιάς, του Martin McDonagh στο Σύγχρονο Θέατρο

Η παράσταση της Ομάδας Νάμα «Η Βασίλισσα της Ομορφιάς» του Μάρτιν ΜακΝτόνα, μετά από μια sold out πορεία στο Επί Κολωνώ μεταφέρεται γι’ αυτή την σεζόν στο Σύγχρονο Θέατρο. «Η Βασίλισσα της Ομορφιάς» του Ιρλανδού συγγραφέα Martin McDonagh, που έκανε γνωστό παγκοσμίως τον συγγραφέα του σε ηλικία μόλις 26 ετών είναι ένα σύγχρονο κλασικό έργο, ακολουθώντας τη σπουδαία παράδοση της ιρλανδικής δραματουργίας. Μια τραγωδία για την ανθρώπινη μοναξιά, με μαύρο, διαβρωτικό χιούμορ, με έντονο σασπένς και μεγάλες ανατροπές.
Τετάρτη 28/10, 19:30
14-20€
Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45, Αθήνα 

STAND UP COMEDY

Ο πιο Μεγάλος Περίπατος, με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο Θέατρο Τζένη Καρέζη

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μας καλεί να τον ακολουθήσουμε στον πιο Μεγάλο Περίπατο, άμεσα, άκοπα και κυρίως…αβάδιστα, καθισμένοι αναπαυτικά στο ευρύχωρο και απόλυτα ασφαλές Θέατρο Τζένη Καρέζη κάθε Τετάρτη, ξεκινώντας από την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.
Τετάρτη 28/10, 21:15
12-14€
Θέατρο Τζένη Καρέζη, Ακαδημίας 3, Αθήνα

Η Σιωπή των Αμνών

ΣΙΝΕΜΑ

Η Σιωπή των Αμνών στο City Drive-in Cinema στο ΟΑΚΑ

Το Cinema Alive συνεχίζει το «City Drive-in» στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (ΟΑΚΑ), όπου το αθηναϊκό κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες, συναυλίες και stand up comedy shows μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου του. Σήμερα το πρόγραμμα έχει την προβολή της ταινίας «Η Σιωπή των Αμνών», το εμβληματικό θρίλερ παραγωγής 1991, σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Ντέμι, με τους Τζόντι Φόστερ και Άντονυ Χόπκινς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Τετάρτη 28/10, 20:30
5-14€
Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, Κηφισίας 37, Μαρούσι

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b