MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΑΤΖΕΝΤΑ

Online Agenda: 6 προτάσεις για την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για online εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020.

«Μάρτυρες των Αθηνών», μέσω live streaming
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

«Μάρτυρες των Αθηνών», μέσω live streaming

Οι θεατρικές παραστάσεις και οι συναυλίες μέσω live streaming, από το κανάλι της Περιφέρειας στο YouTube, συνεχίζονται. Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής οι θεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν online εκδηλώσεις μέχρι τις 3/11. Σήμερα θα προβληθεί η θεατρική παράσταση «Μάρτυρες των Αθηνών» με τη Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου κ.ά.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των διαδικτυακών εκδηλώσεων εδώ.

Τετάρτη 28/10, 20.30
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την παράσταση εδώ.

Art Athina Virtual

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Art Athina Virtual: 55 γκαλερί εκθέτουν στην ίδια ψηφιακή πλατφόρμα

Τις διαδικτυακές της πύλες ανοίγει η Art Athina μέσω της πλατφόρμας Αrt Athina Virtual στις 15 Οκτωβρίου 2020. Υπόσχεται μια διαφορετική εμπειρία στο φιλότεχνο κοινό. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν online από τον υπολογιστή, την ταμπλέτα ή το έξυπνο τηλέφωνό τους δωρεάν σε περισσότερες από 55 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακόμη, θα γνωρίσουν τους καλλιτέχνες και τα έργα που προτείνουν χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό. Η Αrt Athina Virtual θα είναι προσβάσιμη σε 24ώρη βάση επτά ημέρες την εβδομάδα έως το τέλος Οκτωβρίου. Θα έχει διαφορετικό φωτισμό το πρωί και το βράδυ.
Τετάρτη 28/10, διαθέσιμη όλο το 24ωρο
Δωρεάν
Δείτε την πλατφόρμα εδώ.

2ο Διαδικτυακό Φεστιβάλ Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Αντιστίξεις»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Αντιστίξεις: 2ο Διαδικτυακό Φεστιβάλ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει το 2ο Διαδικτυακό Φεστιβάλ της, με τίτλο «Αντιστίξεις», σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη, το οποίο φωτίζει την σχέση μεταξύ της λόγιας ελληνικής μουσικής και της αρχιτεκτονικής. Οι προβολές των βίντεο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2020 και θα παραμείνουν διαθέσιμες για το κοινό για 30 μέρες μετά την πρεμιέρα τους.
Τετάρτη 28/10, διαθέσιμες όλο το 24ωρο
Δείτε τις προβολές στο nationalopera.gr, στο Facebook και το YouTube της ΕΛΣ και στο digitalculture.gov.gr.

Φεστιβάλ «55α Δημήτρια»

Φεστιβάλ «55α Δημήτρια»

Το Φεστιβάλ «55α Δημήτρια» παρουσιάζει μέχρι και την 1η Νοεμβρίου online εκδηλώσεις, όπως ταινίες, συναυλίες και χορογραφίες. Πρωταγωνιστής του φετινού προγράμματος είναι η Θεσσαλονίκη, η πόλη για την οποία μιλούν οι συγγραφείς της, αφηγούνται οι ηθοποιοί της και οι άνθρωποί της, μελοποιούν οι συνθέτες της, εκτελούν οι μουσικοί της, χορογραφούν οι νέοι χορευτές της και χαιρετούν με το δικό τους τρόπο γνωστοί καλλιτέχνες από το εξωτερικό.
Τετάρτη 28/10, διαθέσιμες όλο το 24ωρο
Δείτε το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ εδώ.

13 ταινίες animation online από το Γαλλικό Ινστιτούτο

ΣΙΝΕΜΑ

13 ταινίες animation online από το Γαλλικό Ινστιτούτο

Το Γαλλικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με το AFCA – Γαλλικό Σύλλογο Κινηματογράφου Animation, για άλλη μια φορά το γαλλικό θεσμό της Γιορτής του Animation και στο εξωτερικό. Μέχρι το Σάββατο 31 Οκτωβρίου συνδεθείτε στην ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και ανακαλύψτε δωρεάν και χωρίς εγγραφή 13 ταινίες animation (δυο μεγάλου μήκους και 11 μικρού) με ελληνικούς υπότιτλους.
Τετάρτη 28/10, διαθέσιμες όλο το 24ωρο
Δωρεάν
Δείτε τις ταινίες 
εδώ.

Φθινόπωρο all’italiana OnLine

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Φθινόπωρο all’italiana OnLine» από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών

Η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών σας προσκαλούν σε μια φθινοπωρινή περίοδο πλούσια σε online εκδηλώσεις με επίκεντρο τον ιταλικό πολιτισμό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Tempo Forte Italia – Ελλάδα και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο AIAL. Μέσα σε εννέα εβδομάδες, από τις 9 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2020 θα διατίθενται ηλεκτρονικά σε όλη την ελληνική επικράτεια διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις σχετικά με τη μουσική, το σινεμά, το θέατρο, το χορό, τη μαγειρική, τη μόδα και το ντιζάιν.
Τετάρτη 28/10, διαθέσιμες όλο το 24ωρο μέχρι 9/12
Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δωρεάν κατόπιν εγγραφής εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας: Έρχεται ψηφιακά και δωρεάν12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b