MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Slow Pulp: Κυκλοφόρησαν πρωτότυπο βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι τους «Track»

Οι Slow Pulp πρόσφατα κυκλοφόρησαν ένα πρωτότυπο βίντεο κλιπ με εικονογραφήσεις, για το νέο τους τραγούδι «Track».

Monopoli Team

Οι Slow Pulp μοιράστηκαν την Κυριακή 26 Οκτωβρίου ένα εικονογραφημένο μουσικό βίντεο για το καινούριο τους τραγούδι με τίτλο «Track», το οποίο δημιουργήθηκε στο χέρι από τη ζωγράφο και καλλιτέχνη Corrine James.

Το τραγούδι περιέχεται στο καινούριο άλμπουμ του συγκροτήματος, με τίτλο «Moveys», το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτόν το μήνα.

Σε μια δήλωσή της, η τραγουδίστρια Emily Massey εξήγησε ότι το συγκεκριμένο τραγούδι γράφτηκε για το άγχος που έχει η μητέρα της μήπως κληρονομήσει η ίδια τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

«Περίμενα μια μέρα το τρένο για να πάω στο σπίτι στους γονείς μου. Υπήρχε μια ηλικιωμένη γυναίκα που περίμενε επίσης στο σταθμό και μου θύμισε την αείμνηστη γιαγιά μου που δεν είχα σκεφτεί εδώ και καιρό», είπε η Massey. «Πέθανε από Αλτσχάιμερ όταν ήμουν στο λύκειο. Η μητέρα μου συχνά ανησυχεί ότι θα το κληρονομήσει. Το τραγούδι λειτουργεί ως μια επιστολή προς εκείνη, την οποία προσπαθώ να καθησυχάσω ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ, ακόμα κι αν αρχίσει να ξεχνάει.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ariana Grande…πρόεδρος των ΗΠΑ!12.09.2018

Σε μια πρόσθετη δήλωση, η δημιουργός του βίντεο Corrine James ανέφερε ότι τα κινούμενα σχέδια στο βίντεο του τραγουδιού είναι «εμπνευσμένα από τις περιγραφές της Emily για τη μητέρα της». «Είναι εμπνευσμένο από αυτήν την όμορφη οικογενειακή αγάπη, που μερικές φορές μπορεί να χαθεί στη μετάφραση, όταν η ζωή δημιουργεί συνθήκες στις οποίες δεν έχουμε κανέναν έλεγχο. Πρόκειται για την αγάπη και για τον φόβο, για τους συναρπαστικούς ανθρώπους που συναντάμε και τα μέρη που πρέπει να πάμε, ενώ νιώθουμε και τα δύο αυτά συναισθήματα.»

Σε συνέντευξή της στο NME, η Massey περιέγραψε τη δημιουργία του άλμπουμ «Moveys» ως μια εμπειρία που τελικά έφερε το συγκρότημα πιο κοντά. «Βρήκαμε πραγματικά τον ήχο μας με αυτόν τον δίσκο», ανέφερε μεταξύ άλλων. «Κάτι πραγματικά έκανε το «κλικ» ανάμεσά μας όταν ξεκινήσαμε να το επεξεργαζόμαστε. Η γραφή έγινε πολύ πιο φυσική και πολύ πιο συνεργατική».

Ακούστε το τραγούδι και δείτε το βίντεο εδώ:

Πηγή: nme.com

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b