MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Όντρεϊ Χέπμπορν: Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της εμβληματικής σταρ

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Όντρεϊ Χέπμπορν θα εξερευνήσει την προσωπικότητά της μέσα από σπάνιες συνεντεύξεις και την αγάπη της για το μπαλέτο.

Όντρεϊ Χέπμπορν
Όντρεϊ Χέπμπορν
Monopoli Team

Νέο ντοκιμαντέρ για την Όντρεϊ Χέπμπορν ετοιμάζεται από την ομάδα πίσω από το McQueen” που βρέθηκε υποψήφιο για βραβείο BAFTA. To συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ θα εντρυφήσει στην ψυχοσύνθεση της ηθοποιού και λιγότερο στην καλαισθησία και την κομψότητά της, πράγματα στα οποία έχει εστιάσει μια πληθώρα ντοκιμαντέρ στο παρελθόν.

Σχετικά με το ντοκιμαντέρ

Σκηνοθετημένο από την Έλενα Κοάν, το ντοκιμαντέρ θα αποτυπώσει την προσωπικότητά της και τα βιώματά της πέρα από την εικόνα του καλοντυμένου και κομψού ειδώλου. Η Χέπμπορν είχε μια δύσκολη παιδική ηλικία με τον πατέρα της να την έχει εγκαταλείψει και η ίδια να μεγαλώνει στην ναζιστική Ολλανδία. Σύμφωνα με δημοσίευμα για το ντοκιμαντέρ όλες αυτές οι εμπειρίες «οδήγησαν σε μια μακροχρόνια μάχη με τα τραύματα του παρελθόντος… και αφήνοντας μια σκιά στην προσωπική της ζωή».

Όντρεϊ Χέπμπορν

Όντρεϊ Χέπμπορν

Στο ντοκιμαντέρ θα υπάρχουν συνεντεύξεις με τον γιό της, Σον Χέπμπορν Φέρερ, με την καλλιτεχνική διευθύντρια του Givenchy, Κλάρ Ουέιτ Κέλλερ και τον ομότιμο διευθυντή σχεδιασμού της Tiffany, Τζον Λόρινγκ.

Η Έλενα Κοάν δήλωσε πως “η ταινία παρέχει πιο προσωπικές συνεντεύξεις με αυτούς που την ήξεραν καλύτερα, οι οποίες υφαίνονται γύρω από σπάνια αρχεία”.

Η αναφορά στην αγάπη για το μπαλέτο

Η Όντρεϊ Χέπμπορν είχε μεγάλη λατρεία για το μπαλέτο και αυτό θα αποτυπωθεί στο ντοκιμαντέρ, μέσω της αναπαράστασης σταδίων της ζωής της με χορευτές που θα την υποδυθούν.

Όντρεϊ Χέπμπορν

Όντρεϊ Χέπμπορν

Πιο συγκεκριμένα, η Φρανσέσκα Χέιγουαρντ θα παίξει την Χέπμπορν στην περίοδο της μεγαλύτερης επιτυχίας της στο Χόλιγουντ. Η Αλεσάντρα Φέρι θα ενσαρκώσει την ηθοποιό στα τελευταία χρόνια της ζωής της, ενώ θα υπάρξει και μια αποτύπωση μιας νεαρής ‘Οντρεϊ από την νέα χορεύτρια Κίρα Μουρ, την οποία η παραγωγή ανακάλυψε μέσω οντισιόν που πραγματοποίησε σε διάφορες σχολές μπαλέτου. Τις χορογραφίες έχει επιμεληθεί ο Ουέιν Μακγκρέγκορ.

Η σκηνοθέτις αναφέρει σχετικά με το ντοκιμαντέρ: «Το έχουμε πάει ένα βήμα παραπέρα και δουλέψαμε με τον πολυβραβευμένο Βρετανό χορογράφο Ουέιν Μακγκρέγκορ, για να δημιουργήσει χορευτικά εμπνευσμένα από την αγάπη της Όντρεϊ για το μπαλέτο, χτίζοντας ένα σαγηνευτικό και συναισθηματικά συγκινητικό πορτραίτο της”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAlways Audrey: Ένα βιβλίο με αδημοσίευτες φωτογραφίες της μεγάλης σταρ του σινεμά, Audrey Hepburn12.09.2018

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο χορός μεγεθύνει το συναισθηματικό τοπίο της Όντρεϊ και φέρνει μια ανεβασμένη αίσθηση δράματος και θεατρικότητας στην ταινία, όπως επίσης και μια πλούσια οπτική γλώσσα, η οποία δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη σε κάποιο ντοκιμαντέρ».

Πηγή: ΗarpersBazaar

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b