MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 6 προτάσεις για την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020.

Έξι φορές
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Έξι φορές, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Την παράσταση με τίτλο «Έξι φορές», που αποτελεί ένα αφιέρωμα στην ‘Ελλη Λαμπέτη, ερμηνεύει η Όλια Λαζαρίδου σε έξι διαφορετικούς ρόλους, στο Yποσκήνιο Β της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη.  Η παράσταση είναι μια αναφορά στη μαγεία και στην τέχνη του θεάτρου και έχει αρχική πηγή έμπνευσης τα θρυλικά «Έξι μονόπρακτα» που είχε ανεβάσει η Έλλη Λαμπέτη το 1978 (στα οποία η πρωτοεμφανιζόμενη τότε Ό. Λαζαρίδου έπαιζε έναν βουβό ρόλο).
Πέμπτη 22/10, 21:00
12-18€
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αμπελόκηποι

Η Γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια; του Έντουαρντ Άλμπι στο Θέατρο Αθηνών

Μετά από συνεχόμενες sold out παραστάσεις και πολλές διακρίσεις η παράσταση «Η Γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;» έρχεται για πρώτη φορά στο Θέατρο Αθηνών. Κείμενο με έντονο χιούμορ, εκρηκτικούς χαρακτήρες, πανέξυπνους διαλόγους, σκληρότητα, αλλά ταυτόχρονα μεγάλη τρυφερότητα, υποδεικνύει όχι μόνο το μέλλον των έως τώρα παραδοσιακών δομών της κοινωνίας, αλλά και τα κρίσιμα ερωτήματα που βασανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο.
Πέμπτη 22/10, 21:15
10-20€
Θέατρο Αθηνών, Ομόνοια 7, Αθήνα

Ερωτικές Καρτ Ποστάλ

Ερωτικές Καρτ Ποστάλ από την Ελλάδα, των Ανέστη Αζά-Λένας Κιτσοπούλου στην Στέγη

Οι «Ερωτικές Καρτ Ποστάλ από την Ελλάδα» σταμάτησαν 5 μέρες πριν από την πρεμιέρα, τον περασμένο Μάρτιο, εξαιτίας του lockdown. Σήμερα η παράσταση ανεβαίνει τελικά στην Μικρή Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, με ανανεωμένο υλικό που πρόσφερε σε αφθονία η νέα συνθήκη ζωής από τον Μάρτιο και μετά.
Πέμπτη 22/10, 21:00
5-15€
Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, Λεωφόρος Συγγρού 107, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌταν η Λένα (Κιτσοπούλου) συνάντησε τον Ανέστη (Αζά), γεννήθηκε «έρωτας»12.09.2018

Το δικό της δωμάτιο, της Βιρτζίνια Γουλφ στο Θέατρο 104

H Square Theatre Company  παρουσιάζει την performance “Το δικό της δωμάτιο”, σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά στο Θέατρο 104. Το έργο βασίζεται  στο δοκίμιο της Virginia Woolf «Α room of one’s own», αλλά και σε όλες τις γυναικείες φωνές που πάλεψαν και παλεύουν ακόμα για τα δικαιώματα τους.
Πέμπτη 22/10, 21:15
10-12€
Θεάτρο 104, Eυμολπιδών 41, Γκάζι

Gadjo Dilo

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Gadjo Dilo στο Gazarte Roof Stage

Από σήμερα και κάθε Πέμπτη, οι Gadjo Dilo θα βρίσκονται στο Roof Stage του Gazarte, συνεχίζοντας τα live sessions τους. O ήχος τους, ο «Manouche De Grec», όπως τον αποκαλούν και οι ίδιοι, είναι ένα πάντρεμα της μουσικής παράδοσης της gypsy jazz, με τα χρώματα της ελληνικής μουσικής.
Πέμπτη 22/10, 21:30
8€
Βουτάδων 34, Αθήνα

Ινδική Κλασική Μουσική στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Μια μουσική παράσταση με ήχους και ρυθμούς,που μας μεταφέρουν στη μακρινή Ανατολή, πέρα από τα όρια του χρόνου και των αποστάσεων. Ένα μουσικό ταξίδι στην Ινδία. Η κάθε ράγκα συμβολίζει και επικαλείται τα στοιχεία της φύσης, αποτυπώνοντας συναισθήματα, αισθήσεις, εικόνες.
Πέμπτη 22/10, 20:30
10-20€
Ίδρυμα Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 &, Μέρλιν 1, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b