MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 5 προτάσεις για την Τρίτη 20 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020.

Οιδίπους
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Οιδίπους, στο Θέατρο Ακροπόλ

Ο Οιδίποδας του Δημήτρη Καραντζά πάνω στο αρχαίο δράμα και το εγχείρημα των τριών ερμηνευτών – Μιχάλη Σαράντη, Μαρίας Κεχαγιόγλου και Κωνσταντίνου Αβαρικιώτη – γύρω από τον τραγικό μύθο του βασιλιά της Θήβας, θα παιχτεί ξανά, αυτή την φορά στην σκηνή του Ακροπόλ.
Τρίτη 20/10, 21:00
15-18€
Θέατρο Ακροπόλ, Ιπποκράτους 9,

Hair, the musical

Hair, the musical στο Θέατρο Ριάλτο

To πολυβραβευμένο μιούζικαλ «HAIR», κοιτά στον καθρέφτη του την πιο tribal rock version του και ετοιμάζει βαλίτσες και πάλι για την Αθηναϊκή θεατρική σκηνή. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Μαλισσόβα το δυναμικό και νεανικό κάστ υπόσχεται ένα εμπνευσμένο, μεθυστικό, πολύχρωμο αποτέλεσμα και ένα μιούζικαλ, που δεν έχει σταματήσει ποτέ να συναρπάζει με την ξεκάθαρη πολιτική του θέση αλλά και τα εμβληματικά τραγούδια του.
Τρίτη 20/10, 21:00
12-20€
Θέατρο Ριάλτο, Κυψέλης 54, Αθήνα

Το Ξεκατίνιασμα του Ολύμπου, της ΑβγίΠαπ στο θέατρο Olvio

Το «Ξεκατίνιασμα του Ολύμπου» είναι μια σάτιρα εμπνευσμένη από τη μυθολογία και τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Με στοιχεία από το Δωδεκάθεο και τον Όμηρο – και ατού τον έμμετρο λόγο – η συγγραφέας ΑβγίΠαπ γράφει μια ξέφρενη κωμωδία.
Τρίτη 20/10, 21:00
Από 12€
Θέατρο OLVIO, Φαλαισίας 7, Γκάζι

Mind the Gap στο Θέατρο Μεταξουργείο

Η παράσταση Mind the Gap ανεβαίνει στην σκηνή του θεάτρου Μεταξουργείο από την ομάδα Dagipoli Dance Co, μια ομάδα σύγχρονου χορού, ο πυρήνας της οποίας αποτελείται από άτομα με κινητική αναπηρία.
Τρίτη 20/10, 21:00
8-10€
Θέατρο Μεταξουργείο, Ακαδήμου 14, Μεταξουργείο

Η Δίκη των 7 του Σικάγου

ΣΙΝΕΜΑ

Η Δίκη των 7 του Σικάγου

Πρόκειται για τη νέα ταινία του Άαρον Σόρκιν, και είναι ένα ακόμα καυστικό πολιτικό θρίλερ από τον μάστερ του είδους. Ακολουθεί τα πραγματικά γεγονότα του 1968, όπου κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου των Δημοκρατικών στο Σικάγο, οι αντιπολεμικές διαδηλώσεις στους δρόμους για όσα συνέβαιναν στο Βιετνάμ πήραν μεγάλες διαστάσεις και η κυβέρνηση του Λίντον Τζόνσον έδωσε το σήμα για πλήρη καταστολή – κάτι που τις μεταμόρφωσε σε εξέγερση.
Τρίτη 20/10
Διαβάστε εδώ την κριτική της ταινίας και που παίζεται.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b