MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γκουίνεθ Πάλτροου και Κέιτ Χάντσον αποκαλύπτουν τα καλύτερα και χειρότερα κινηματογραφικά φιλιά τους

Οι δύο φίλες και ηθοποιοί, Γκουίνεθ Πάλτροου και Κέιτ Χάντσον μίλησαν για τα καλύτερα και τα χειρότερα φιλιά που έχουν δώσει ποτέ στη μεγάλη οθόνη.

Monopoli Team

Η Κέιτ Χάντσον πρόσφατα συμμετείχε στο podcast της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Goop. Μεταξύ άλλων οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τους άνδρες συναδέλφους τους, με τους οποίους έχουν μοιραστεί φιλιά στην μεγάλη οθόνη.

Η Πάλτροου ρώτησε τη Χάντσον να ονομάσει «τον ηθοποιό με τον οποίο μοιράστηκε το καλύτερο φιλί», το οποίο έκανε την Χάντσον να θυμηθεί λιγότερο ευχάριστες αναμνήσεις. Συγκεκριμένα ανέφερε πως κάθε φορά που έπρεπε να φιλήσει τον Μάθιου Μακόναχι σε ταινίες όπως το «Fool’s Gold» και «How to Lose a Guy in 10 Days» κάτι πάντα πήγαινε στραβά.

«Κάθε φορά που έπρεπε να φιλήσω τον McConaughey κάτι πάντα συνέβαινε, είχε υγρασία ή άνεμο». Συνέχισε «δεν πιστεύω ότι είχα τα καλύτερα φιλιά, έπρεπε να έχω καλύτερα».

Παραδέχτηκε παρ’ όλα αυτά ότι απόλαυσε το φιλί που μοιράστηκε με τον Billy Crudup στο γύρισμα της ταινίας «Almost Famous», η οποία πρόσφατα έκλεισε 20 χρόνια από την κυκλοφορία της. Αν και το φιλί τελικά κόπηκε από την ταινία, η Χάντσον παραδέχτηκε ότι «ήταν καλό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαν’ το όπως η Γκουίνεθ: Ψυχεδελικά μανιτάρια και γιόγκα στο χιόνι!12.09.2018

Η Πάλτροου προτίμησε να μη μιλήσει για το καλύτερο φιλί, ανέφερε όμως πως το φιλί που μοιράστηκε με τον συμπρωταγωνιστή της Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ήταν μια «περίεργη εμπειρία». Όπως είπε η ίδια, το να φιλά τον Ντάουνι Τζούνιορ ήταν σα να «φιλά τον αδερφό της». Το ζευγάρι πρωταγωνίστησε σε εφτά ταινίες της Marvel από το Iron Man (2008) έως και το blockbuster του 2019 Avengers:Endgame.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b