MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 5 προτάσεις για την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020.

Φαίδρας Έρως
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Φαίδρας Έρως, της Σάρα Κέιν στο Μπάγκειον

Μια σύγχρονη πρωτότυπη εκδοχή της ιστορίας της Φαίδρας, της Σάρα Κέιν, υπό την ρηξικέλευθη ματιά της Άντζελας Μπρούσκου, με μακρινές επιρροές από την ελληνική μυθολογία, αλλά και τον Σενέκα. Μια τολμηρή και προκλητική αναθεώρηση του μύθου μέσα από το εμμονικό και καταστροφικό πάθος της Φαίδρας για τον θετό γιο της Ιππόλυτο.
Πέμπτη 15/10, 21:00
5-15€
Μπάγκειον, Πλατεία Ομονοίας 18, Αθήνα

Δείπνο ηλιθίων

Δείπνο ηλιθίων, του Francis Veber στο Θέατρο Κάππα

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει με τους συνεργάτες του φέτος τον χειμώνα στο Θέατρο Κάππα, την κλασσική πλέον κωμωδία του Francis Veber, «Δείπνο Ηλιθίων». Ένα εξαιρετικό έργο με διεθνή καριέρα, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία όπου κι αν παίχτηκε. Πολύ χιούμορ, πολλή ανθρωπιά και σάτιρα στον κοινωνικό ρατσισμό, που έτσι κι αλλιώς υφέρπει στις κοινωνίες του πολιτισμένου κόσμου μας.
Πέμπτη 15/10, 21:00
Από 15€
Θέατρο Κάππα, Κυψέλης 2, Κυψέλη

Γιούγκερμαν, του Μ. Καραγάτση στο Θέατρο Πορεία

Μετά από 2 χρόνια επιτυχίας, ο Γιούγκερμαν, το εμβληματικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και διασκευή Στρατή Πασχάλη, επιστρέφει για να κλείσει τον κύκλο του με τελευταίες παραστάσεις και live streaming μεταδόσεις.
Πέμπτη 15/10, 2ο:00
14-25€
Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3, Αθήνα 

Η μπάντα Αταρ Του Ταρ στο Galata Gazi.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Αταρ Του Ταρ στο Galata Gazi

Η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Άγης Παπαπαναγιώτου στην κιθάρα και το τραγούδι και ο Σωτήρης Τσόγκας στο μπουζούκι και το τραγούδι, έρχονται κάθε Πέμπτη στο Galata Gazi, για βραδιές γεμάτες με ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά.
Πέμπτη 15/10, 20:30
5€
Galata Gazi, Τριπτολέμου 8, Αθήνα

Προβολή «Η Σιωπή Των Αμνών»

ΣΙΝΕΜΑ

Προβολές ταινιών στο City Drive-in στο ΟΑΚΑ

Το City Drive-in συνεχίζει να υποδέχεται σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες, ζευγάρια και οικογένειες, δημιουργώντας ένα σημείο συνάντησης για το κοινό το οποίο απολαμβάνει την εμπειρία του drive-in μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου του. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δύο ταινίες: Στις 20:30 την ταινία The Hunt και στις 22:45 την ταινία Η Σιωπή Των Αμνών.
Πέμπτη 15/10, 20:30, 22:45
5-14€
OAKA, Κηφισίας 37, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b