MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ATZENTA

Online Agenda: 3 προτάσεις για την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για online εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020.

Όλγα Βενέτη
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Του Έρωτα οι Μνήμες», συναυλία με την Όλγα Βενέτη

Οι θεατρικές παραστάσεις και οι συναυλίες μέσω live streaming, από το κανάλι της Περιφέρειας στο YouTube, συνεχίζονται. Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής οι θεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν online εκδηλώσεις μέχρι τις 3/11. Σήμερα θα μεταδοθεί η συναυλία της Όλγας Βενέτη «Του Έρωτα οι Μνήμες».
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των διαδικτυακών εκδηλώσεων εδώ.

Τετάρτη 14/10, 20.30
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την συναυλία εδώ.

«Ημέρες Ισπανόφωνου Κινηματογράφου 2020»

ΣΙΝΕΜΑ

«Ημέρες Ισπανόφωνου Κινηματογράφου 2020» από το Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας

Το Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας – FeCHA παρουσιάζει τις «Ημέρες Ισπανόφωνου Κινηματογράφου/ Días de Cine Hispanófono» στις 12-14 Οκτωβρίου 2020, μία νέα πρωτοβουλία που συμπίπτει χρονικά με την «Día de la Hispanidad/ Día de la Raza» (Ημέρα της Ισπανοσύνης/Ημέρα της Φυλής). Κατά τη διάρκεια των «Ημερών Ισπανόφωνου Κινηματογράφου/Días de Cine Hispanófono» θα παρουσιαστούν online και δωρεάν έξι βραβευμένες Ισπανόφωνες ταινίες από την Ισπανία και την Λατινική Αμερική. Στις 14/10 θα προβληθούν οι ταινίες «Ο Μπουνιουέλ στο Λαβύρινθο με τις Χελώνες / Buñuel en el laberinto de las tortugas» και «Ο Άγγελος / El ángel».  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Τετάρτη 14/10, διαθέσιμες όλο το 24ωρο για συσκευές εντός της Ελλάδας
Δωρεάν
Δείτε τις ταινίες εδώ.

Σεμινάριο με θέμα «Μετατρέπω τους φόβους μου σε δύναμη»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

«Μετατρέπω τους φόβους μου σε δύναμη» από το «αξίΖΩ»

Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής «αξίΖΩ» προσφέρει δωρεάν online σεμινάριο με τίτλο «Μετατρέπω τους φόβους μου σε δύναμη». Εισηγήτριες του σεμιναρίου είναι η Αικατερίνη Ελένη, Κοινωνιολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια και η Μαρία Βέη, Σύμβουλος ψυχικής υγείας – Ψυχοθεραπεύτρια, δημιουργοί του Κέντρου Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής «αξίΖΩ». Μπορείτε να μάθετε πώς να νικήσετε τους φόβους σας και να τους μετατρέψετε σε πλεονέκτημα.
Τετάρτη 14/10, 18.30 – 20.30
Δωρεάν
Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗμέρες Ισπανόφωνου Κινηματογράφου: Online και δωρεάν έξι βραβευμένες Ισπανόφωνες ταινίες12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b