MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Cardi B μιλά για την πίεση που βιώνει ως γυναίκα ράπερ

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ράπερ μίλησε για την πίεση που δέχεται ως μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες ράπερ

Monopoli Team

Η Cardi B μιλά για τα διπλά στάνταρ που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες ράπερ σε σύγκριση με τους άντρες συνάδελφούς της, επιμένοντας ότι αυτό «δεν είναι δίκαιο».

H ράπερ της πρόσφατης μεγάλης επιτυχίας «WAP» δήλωσε σε συνέντευξή της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι αρνήθηκε να υποχωρήσει στις πιέσεις για να κυκλοφορεί συνεχώς νέο υλικό.

«Οι γυναίκες ράπερ δέχονται πάντα τρελή πίεση», εξήγησε. “Εάν δεν έχετε ένα σούπερ τρελό χιτ, όλοι σε θεωρούν αποτυχημένη. Το τραγούδι σου μπορεί να έχει γίνει δυό φορές πλατινένιο και κάποιοι να το θεωρούν ακόμα αποτυχία. Είσαι πάντα υπό πίεση και νιώθω ότι δεν είναι δίκαιο.»

«Αισθάνομαι ότι υπάρχουν άντρες καλλιτέχνες που δε βγάζουν τραγούδι για δύο χρόνια και κανείς δεν τους απαξιώνει έτσι. Εγώ, δεν έβγαλα τραγούδια για εννέα μήνες και όλοι άρχισαν να μιλάνε για την αποτυχία που «περίμεναν» ότι θα είμαι.»

Αν και παραδέχτηκε ότι η κριτική μερικές φορές την επηρεάζει, επέμεινε ότι δεν πρόκειται να βγάλει ένα τραγούδι με το οποίο δεν είναι πραγματικά ερωτευμένη.

Το διάλειμμα από την καριέρα της και η νέα συνεργασία

Συζήτησε επίσης για το διάλειμμα από την καριέρα της που πήρε το 2019 πριν επανέλθει με τη συνεργασία της με τη Megan Thee Stallion και είπε ότι κατά την απουσία της άκουσε πολλές φήμες για μάχη με την δισκογραφική της.

«Όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι δημιουργούσαν φήμες όπως ότι έχω προβλήματα με τη δισκογραφική μου, ότι είναι δυσαρεστημένοι με μένα και ψάχνουν κάποιο άλλο γυναικείο ταλέντο».

«Αλλά η αλήθεια είναι πως όχι, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με μένα. Οι δισκογραφικές, θέλουν να βγάλεις μουσική. Αυτό είναι που αγαπούν. Θέλουν να βγάζεις μουσική όλη την ώρα, όλη την ώρα.»

Εν τω μεταξύ, η Cardi Β συνεργάστηκε πρόσφατα με τις BLACKPINK στο πρώτο τους LP «THE ALBUM» στο κομμάτι «Bet You Wanna».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCardi B και Megan Thee Stallion σπάνε κάθε ρεκόρ με το «WAP»12.09.2018

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να λανσάρει εμπόρευμα που θα φέρει το σήμα «WAP» καθώς και αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b