MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 5 προτάσεις για την Τρίτη 6 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020.

Φωτογραφία από την έκθεση «Athens-lockdown 2020».
Monopoli Team

ΈΚΘΕΣΗ

Athens-lockdown 2020, της Ντίνας Κουμπούλη στο ΚΟΤΕS (Χ Booze)

Το ΚΟΤΕS (Χ Booze) σε συνεργασία με την Αίθουσα Τεχνης αγκάθι-κartάλος, στο πλαίσιο του Athens Photo Festival, φιλοξενεί την φωτογράφο Ντίνα Κουμπούλη, η οποία θα μας παρουσιάσει φωτογραφίες που απεικονίζουν τον ψυχισμό των ανθρώπων την περίοδο της καραντίνας στην Αθήνα. Ταράτσες, είσοδοι, μπαλκόνια, ακάλυπτοι, δρόμοι – το background των φωτογραφήσεων. Οικογένειες, ζευγάρια, παρέες, άνθρωποι μόνοι τους – μια περίεργη ανθρωπογεωγραφία.
Τρίτη 6/9, 12:00 – 22:00
Είσοδος ελεύθερη
ΚΟΤΕS (Χ Booze), Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα

Προβολή της ταινίας «Μικρά Αγγλία» στο City Drive-in στο ΟΑΚΑ.

ΣΙΝΕΜΑ

Προβολές ταινιών στο City Drive-in στο ΟΑΚΑ

Το City Drive-in συνεχίζει να υποδέχεται σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες, ζευγάρια και οικογένειες, δημιουργώντας ένα σημείο συνάντησης για το κοινό το οποίο απολαμβάνει την εμπειρία του drive-in μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου του. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δύο ταινίες: Μικρά Αγγλία στις 20:30 και Ψυχώ / Phycho στις 22:45.
Τρίτη 6/9, 20:30, 22:45
5-14€
OAKA, Κηφισίας 37, Αθήνα

ΔΙΑΛΕΞΗ

Τέτλαθι κραδίη: Από τον Καβάφη στον Όμηρο, με τον Τάκη Θεοδωρόπουλο

Ξεκίνησαν στο Ίδρυμα Θεοχαράκη διαλέξεις με θέμα τη φιλοσοφία, τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό, την τέχνη και άλλα. Σήμερα, από τον Καβάφη έως τον Όμηρο, στην απέναντι ακτή του χρόνου, η περίφημη αποστροφή του Οδυσσέα, «βάστα καρδιά μου», δίνει το στίγμα της ανθρώπινης ύπαρξης. Μια διόλου φιλολογική περιδιάβαση σε κείμενα που μας κρατάνε ακόμη ζωντανούς. Χαράζουν τα όρια ενός κόσμου που πιστεύει πως με τις βιταμίνες και το μπότοξ θα κατακτήσει την αθανασία.
Τρίτη 6/9, 19:00 – 21:00
Μεμονωμένη διάλεξη: 10€
Ίδρυμα Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 &, Μέρλιν 1, Αθήνα

Σεμινάριο με θέμα το «Χτίσιμο Εργασιακής Ομάδας (Team Building)» στην Τεχνόπολη.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Χτίσιμο Εργασιακής Ομάδας (Team Building) στην Τεχνόπολη

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Χτίσιμο Εργασιακής Ομάδας». Απευθύνεται και στοχεύει στην εξοικείωση του τι είναι ομάδα: Σε ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες, που χρειάζονται τεχνικές δημιουργίας και ανάπτυξης των ομάδων εργασίας τους, σε φοιτητές που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να ηγηθούν ουσιαστικά στις ομάδες εργασίας, σε όλους που πιστεύουν στην Ομαδική Εργασία και σε όλους όσοι θέλουν να μάθουν τα χαρακτηριστικά του «ηγέτη». Ομιλητής: Γεράσιμος Τζαμαρέλος
Τρίτη 6/9, 17:00 – 18:30 και σε live streaming εδώ
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή εδώ.
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

ΑΘΛΗΣΗ

Βασικό μάθημα Mat Pilates στο ΚΠΙΣΝ

Αυτοσυγκέντρωση, έλεγχος αναπνοής, ορθοσωμία, ισορροπία, ευλυγισία και ενδυνάμωση του κέντρου του σώματός μας είναι μερικά από τα οφέλη που αποκομίζουμε από το πρόγραμμα του Pilates. H ήπια έως και μέτριας έντασης άσκηση μάς βοηθάει να αφυπνίσουμε το σώμα και να αναζωογονήσουμε το πνεύμα μας. Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και να φέρουν το δικό τους στρώμα Pilates.
Τρίτη 6/9, 18:00 – 19:00
Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή.
Ξέφωτο, ΚΠΙΣΝ

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b