MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
12
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η ΒΙΚΟΣ στηρίζει τις δομές υγείας εν μέσω πανδημίας

H Βίκος στηρίζει όλες τις δομές υγείας στην χώρα στην δύσκολη κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία του covid 19.

Βίκος
Βίκος
Monopoli Team

H Βίκος A.E, τηρώντας την υπόσχεσή της, με συνέπεια συνεχίζει να στηρίζει τις δομές υγείας της χώρας μας παραμένοντας στο πλευρό των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Η εταιρεία με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς, της αλληλεγγύης και της υπευθυνότητας που διαχρονικά τη χαρακτηρίζει συνεχίζει να προσφέρει τα προϊόντα της εταιρείας, Φυσικό Μεταλλικό Νερό, και Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά, για τις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει συμβάλλοντας στον καθημερινό αγώνα του ιατρικού προσωπικού αλλά και των συνανθρώπων μας που νοσηλεύονται στις ειδικές μονάδες.

Βίκος

Βίκος

Η Βίκος Α.Ε, για όσο διάστημα απαιτούν οι έκτακτες συνθήκες, θα ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των νοσοκομείων αναφοράς που θα προκύπτουν, ευελπιστώντας πως θα βγούμε από τη δοκιμασία αυτή που αντιμετωπίζουμε δυνατότεροι και πιο συνειδητοποιημένοι.

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Βίκος Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Βίκος Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική και ξένη αγορά.

Βίκος

Βίκος

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 65.800m2, σε μια έκταση 223 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ΒΙΚΟΣ στηρίζει έμπρακτα τον πολιτισμό στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου12.09.2018

Το 2017 η εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια. Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
Σχετικά Θέματα
Εταιρικές Δράσεις
Νέα εποχή για τη δουλειά και τα ταξίδια: Το Go Flexy έρχεται στην Ελλάδα
Εταιρικές Δράσεις
Το Ηeraklio Travel ξεκινάει το νέο «ταξίδι» του ως Regal Travel Management Company
Αγορές
Ανακαλύψτε τα Fashion Shopping Days στο Designer Outlet Athens
Αγορές
Ο χορός των σχέσεων μέσα από τη νέα καμπάνια της Answear
Εταιρικές Δράσεις
Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean: 20% έκπτωση για όλες τις κρατήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο
Εταιρικές Δράσεις
The Campari Hotel: To Campari γιόρτασε την έναρξη του Negroni Week με ένα μοναδικό event στο Μπάγκειον
Εταιρικές Δράσεις
Μια “σφραγίδα” ποιότητας για τη γη, τον άνθρωπο και τον τόπο
Εταιρικές Δράσεις
Το Aperol απογείωσε το Primer Music Festival 2025 με ένα εντυπωσιακό drone show
Εταιρικές Δράσεις
Η P&I Hellas κάνει τα Ιωάννινα το νέο tech hotspot της Ελλάδας
Δράσεις
PLAYMOBIL Sky Trails: Το παιχνίδι που συνδυάζει δράση και φαντασία έρχεται στην Κηφισιά
Αγορές
Back to School στο Designer Outlet Athens: Αγαπημένα brands, μοναδικές προσφορές και ατελείωτη διασκέδαση
Δραστηριότητες
Back to School με την Peppa Pig στο Avenue