MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΩΡΕΆΝ ΕΚΔΗΛΏΣΕΙΣ

Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός: Το πρόγραμμα της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου

Η δράση του Υπουργείο Πολιτισμού, «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός», συνεχίζεται την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, με παραστάσεις, συναυλίες και εκθέσεις σε διάφορους αρχαιολογικούς χώρους ανά την επικράτεια.

Monopoli Team

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» παρουσιάζει σήμερα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, τις παρακάτω εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη.

Η Κ.Ο.Θ. στη Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης | Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης | 20.00

Στη Ρωμαϊκή Αγορά της Θεσσαλονίκης, η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, υπό τη μουσική διεύθυνση του Βλαδίμηρου Συμεωνίδη, πραγματοποιεί ένα μουσικό ταξίδι στον μαγικό χώρο της έβδομης τέχνης, μέσα από δημιουργίες των Νίκου Κυπουργού, Νίνο Ρότα και του Ένιο Μορικόνε, που πολύ πρόσφατα έφυγε από κοντά μας.

Μουσική διεύθυνση: Βλαδίμηρος Συμεωνίδης

Κινηματογραφική μουσική
Έργα Νίκου Κυπουργού, Ennio Morricone, Nino Rota

Κρατήσεις εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο σε κάθε χώρο, όπου υπάρχει. Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα: https://digitalculture.gov.gr/

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και 2 μέτρων για κλειστούς χώρους. Στα μουσεία είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας.

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού  συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, 1 – 1, 5 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Η προσέλευση και η αποχώρηση από το χώρο των εκδηλώσεων γίνεται με τη χρήση μη ιατρικής μάσκας.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b