MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Σάρον Στόουν: Με ποιον συμπρωταγωνιστή της είχε ανταλλάξει το καλύτερο κινηματογραφικό φιλί;

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε πως το καλύτερο φιλί που έχει ανταλλάξει με συμπρωταγωνιστή της σε ταινία ήταν με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Monopoli Team

«Ήταν φανταστικό»

Αποκαλυπτική υπήρξε η ηθοποιός Σάρον Στόουν για το καλύτερο φιλί που έχει δώσει σε ταινία. Η 61χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε πως το αγαπημένο της φιλί στην κινηματογραφική οθόνη ήταν με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής Watch What Happens Live ανέφερε πως το φιλί της με τον ηθοποιό «ήταν φανταστικό».

Πρόκειται για την θρυλική ταινία «Casino» του 1995, στην οποία η Στόουν υποδυόταν μια πόρνη και ο Ντε Νίρο τον σύζυγό της και μαφιόζο.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο

«Ήμουν πάντα ερωτευμένη μαζί του»

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο Ντε Νίρο ήταν αυτός ο ηθοποιός που πάντοτε θαύμαζε και ονειρευόταν να γνωρίσει. «Του είχα ιδιαίτερη εκτίμηση», δήλωσε. Μάλιστα με χιουμοριστικό τόνο ανέφερε: «Ήμουν τόσο τρελά ερωτευμένη μαζί του ως ηθοποιός, στο ξεκίνημά μου, που πιθανότατα θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει στο κεφάλι με ένα σφυρί και εγώ θα έλεγα, “Αχ, ναι!”». 

Το κινηματογραφικό τους φιλί αποτέλεσε το «κερασάκι» στον θαυμασμό της γνωστής ηθοποιού, που τόνισε ξανά και ξανά πόσο καταπληκτικό ήταν. «Δε ξέρω αν θα μπορούσα να το συγκρίνω με άλλο, όλα τα υπόλοιπα ήταν μέτρια» πρόσθεσε κάνοντας απόλυτα κατανοητό το πόσο ξεχωριστό ήταν για εκείνη.

Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέες πρεμιέρες στην COSMOTE TV: Fargo και The Comey Rule έρχονται αμέσως μετά τις ΗΠΑ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b