MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

Καφές και ψώνια στα πιο σύγχρονα concept store της πόλης

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα concept store κάνουν την εμφάνιση τους στην Αθήνα και αλλάζουν τον τρόπο που σκεφτόμασταν τις αγορές και τον καφέ μας.

Το Kick είναι ένα ολοκαίνουριο Concept Store στην Αθήνα, φωτογραφία: monopoli.gr
Το Kick είναι ένα ολοκαίνουριο Concept Store στην Αθήνα, φωτογραφία: monopoli.gr
author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχετε προσέξει μερικά μαγαζιά στην Αθήνα λίγο διαφορετικά από τα άλλα, που προσφέρουν όλα όσα προσφέρει ένα κανονικό cafe, και παράλληλα την δυνατότητα να κάνουμε τα ψώνια μας! Αυτά είναι τα λεγόμενα concept store, ή πολυχώροι, που έρχονται να αλλάξουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε τις αγορές και τον καφέ μας.

Όσο δηλαδή απολαμβάνετε τον καφέ ή το ποτό σας, μπορείτε να αγοράσετε είδη σπιτιού, διακοσμητικά, ακόμα και ρούχα. Πρόκειται δηλαδή για cafe-bar, που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών. Πώς γίνεται λοιπόν να μην λατρέψουμε αυτή την νέα τάση;

Εμείς κάναμε μία βόλτα στην πόλη και ανακαλύψαμε τα πιο σύγχρονα concept store της Αθήνας που συνδυάζουν τον καλό καφέ με τις πιο φρέσκες προτάσεις στο shopping!

Graffito
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Graffito #athens #conceptstore #saturdaynight #kolonaki #solonos #street #instagood #instaphoto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Graffito Concept Store (@graffitoathens) στις

Το πρώτο concept store που άνοιξε στην Αθήνα, έκανε την εμφάνιση του στην οδό Σόλωνος το 2014, όταν η πόλη μας δεν ήταν τόσο εξοικιωμένη με την νοοτροπία των concept μαγαζιών. Παρ’ όλ’ αυτά, το Graffito απέδειξε ότι ήρθε για να μείνει και συνεχίζει δυναμικά για έκτη χρονιά να προσφέρει καλό καφέ, υγεινά σνακ (και καταπληκτικά vegan γλυκά), και φυσικά μία ολοκληρωμένη εμπειρία shopping. Στο Graffito θα βρείτε, ρούχα και αξεσουάρ, είδη σπιτιού, διακοσμητικά, αλλά και έπιπλα, όλα με στιλ και σε καλές τιμές.
Graffito, Σόλωνος 36, Αθήνα 

Anamesa Concept Store

Άλλο ένα αγαπημένο concept store στο κέντρο της πόλης είναι το Anamesa, με χαρακτηριστική αισθητική, τόσο στο κομμάτι των αγορών, όσο και στου… καφέ. Τα ρούχα χαρακτηρίζονται από την “chic with a twist” νοοτροπία του Anamesa, στο οποίο θα βρείτε τα πιο στυλάτα κομμάτια, τόσο για γυναίκες, όσο και για άντρες και παιδιά. Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, ο οποίος είναι και αυτός …”with a twist”, αφού αν το επιθυμείτε έρχεται σε διάφορα χρώματα! Το κατάστημα προσφέρει και vegan καφέ.
Νίκης 24, Σύνταγμα

Kick
Kick Concept Store Αθήνα, φωτογραφία: monopoli.gr

Το Kick είναι ένα ολοκαίνουριο Concept Store στην Αθήνα, φωτογραφία: monopoli.gr

Το Kick είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα μας, αφού άνοιξε μόλις πριν λίγους μήνες, το “δύσκολο” καλοκαίρι που ακολούθησε το lockdown. Παρ’ όλ’ αυτά, έχει ήδη καταφέρει να εδραιωθεί και να γίνει “στέκι” για τους Κυψελιώτες -και όχι μόνο, αφού όσοι εκτιμούν τον καλό καφέ και την urban αισθητική, έσπευσαν να το επισκεφτούν. Έτσι και εμείς το επισκεφτήκαμε και επιβεβαιώνουμε ότι τόσο ο καφές (που είναι της εταιρίας Area 51, γνωστή για τον ποιοτικό καφέ της), όσο και τα ρούχα του θα σας κερδίσουν.
Σποράδων 26, Κυψέλη

F by Φ Athens Concept Store
Στον εσωτερικό χώρο του F by Φ, θα βρείτε ρούχα, αλλά και είδη σπιτού και γραφείου, φωτογραφία: monopoli.gr

Στον εσωτερικό χώρο του F by Φ, θα βρείτε ρούχα, αλλά και είδη σπιτού και γραφείου, φωτογραφία: monopoli.gr

Το F by Φ είναι άλλο ένα αγαπημένο concept store, για το οποίο έχουμε ξαναμιλήσει. Το πρώτο πράγμα που θα σας κερδίσει είναι σίγουρα η αισθητική του με τα λουλούδια και τις ροζ αποχρώσεις να κυριαρχούν. Αν ρίξετε όμως μια καλύτερη ματιά, θα δείτε ότι δεν πρόκειται για ένα απλό καφέ, αφού στον εσωτερικό χώρο του και στους δύο ορόφους “φιλοξενεί” ρούχα, αξεσουάρ, είδη σπιτιού και γραφείου, έπιπλα, φυτά, με λίγα λόγια ο,τι λείπει από το σπίτι και την γκαρνταρόμπα σας.

Παράλληλα, ο καφές καθώς και τα υπόλοιπα ροφήματα είναι οργανικά, από ηθικούς και βιώσιμους παραγωγούς, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε μια σειρά από πεντανόστιμα snack (ξεχωρίζουμε τα πλούσια αβοκάντο τοστ σε πολλές παραλλαγές), αλλά και smoothie bowls. Μπορείτε είτε να κάτσετε στα περιορισμένα τραπεζάκια μέσα και έξω, είτε να πάρετε τον καφέ σας σε takeaway.
Δημητρακοπούλου 65-67, Κουκάκι

East Coast Concept Store
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

If you’re having a bad day go catch a wave ???‍♂️ #eastcoast_co #ecoast #eastcoastconceptstore #eastcoastcoffeeandapparel #surfing #goodday #havefun #noworries #coffeepiraeus #coffeespecialty #area51coffeeroasters #kvd2137

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη East Coast ® (@eastcoast_co) στις

Για ακόμη μια φορά ο Πειραιάς κάνει δυναμική είσοδο, αυτή τη φορά με το East Coast, μια επίσης πρόσφατη προσθήκη στην πόλη. Στο East Coast μπορείτε να πιείτε καφέ (και πάλι) Area 51 ή κάποιο από τα δροσιστικά κοκτέιλ τους -εμείς ξεχωρίσαμε το άκρως καλοκαιρινό Phillipine Sky με ρούμι, ανανά, βανίλια και lime. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα χειροποίητα σνακς και το εκπληκτικό brunch του μαγαζιού, που είναι διαθέσιμο όλη μέρα και διαθέτει vegan επιλογές. Μπορείτε όμως να ρίξετε και μία ματιά στη συλλογή ρούχων KDV 2137, ένα streetwear brand για άντρες και για γυναίκες!
Παλαιολόγου 9, Πειραιάς

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b