MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών: Ακυρώνονται οι παραστάσεις της όπερας «Έτσι κάνουν όλες»

H Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών ανακοίνωσε την ακύρωση των παραστάσεων της όπερας του Mozart, «Έτσι κάνουν όλες», που ήταν προγραμματισμένες για τις ημερομηνίες 23, 25, 26 και 28 Σεπτεμβρίου 2020.

Monopoli Team

Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών ανακοινώνει ότι οι παραστάσεις της όπερας του Mozart «Έτσι κάνουν όλες» ακυρώνονται.

Όπως τονίζει η ανακοίνωση «οι δυσάρεστες εξελίξεις της πανδημίας, η ραγδαία καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων και, τέλος, οι νέες περιοριστικές ρυθμίσεις της 15ης Σεπτεμβρίου, κατέστησαν την ολοκλήρωση του εγχειρήματος ανέφικτη». «Προετοιμαζόμαστε για μετάθεση των παραστάσεων σε χρονική περίοδο μετά τη λήξη της πανδημίας», προσθέτει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη μας λύπη η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών ανακοινώνει ότι οι παραστάσεις της όπερας του Mozart, Cosi fan tutte, στις 23, 25, 26 και 28 Σεπτεμβρίου ακυρώνονται. Ολόκληρο το επιτελείο της Φιλαρμόνιας και όλοι οι συνεργάτες είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά τόσο στο οργανωτικό όσο και στο καλλιτεχνικό επίπεδο για την επιτυχία της παραγωγής. Όμως, οι δυσάρεστες εξελίξεις της πανδημίας, η ραγδαία καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων και, τέλος, οι νέες περιοριστικές ρυθμίσεις της 15ης Σεπτεμβρίου, κατέστησαν την ολοκλήρωση του εγχειρήματος ανέφικτη.

Σταματάμε, λοιπόν, εδώ, προσωρινά, και προετοιμαζόμαστε για μετάθεση των παραστάσεων σε χρονική περίοδο μετά τη λήξη της πανδημίας. Ευχαριστούμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας ως τώρα και ελπίζουμε να είμαστε σε θέση σύντομα να συνεχίσουμε υπό καλύτερες συνθήκες».

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b