MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
22
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

H Σίρσα Ρόναν για τον Τίμοθι Σάλαμε, την Κέιτ Γουίνσλετ και τη νέα της ταινία

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η Σίρσα Ρόναν συζητά στο Toronto International Film Festival για την συνεργασία της με τον Τίμοθι Σάλαμε, την Γκρέτα Γκέργουικ και την νέα ταινία της με την Κέιτ Γουίνσλετ.

H Σίρσα Ρόναν και ο Τίμοθι Σάλαμε στο "Little Wome"
H Σίρσα Ρόναν και ο Τίμοθι Σάλαμε στο "Little Women"
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η ηθοποιός Σίρσα Ρόναν βρέθηκε στο Toronto International Film Festival (TIFF) στο πλαίσιο συζήτησης μέσω zoom με την συγγραφέα Άνν Τ. Ντόναχιου.

Μεταξύ άλλων συζήτησαν για την συνεργασία της ηθοποιού με τον Τίμοθι Σάλαμε, με την σκηνοθέτιδα Γκρέτα Γκέργουικ και για την νέα της ταινία με την Κείτ Γουίνσλετ, με τίτλο “Ammonite”.

Η συνεργασία με τον Τίμοθι Σάλαμε

Όταν η Σίρσα Ρόναν ρωτήθηκε για την συνεργασία της με τον ηθοποιό Τίμοθι Σάλαμε με τον οποίο δούλεψε στις ταινίες “Lady Bird” και “Little Women”, η ίδια δήλωσε “Πάντα ήξερα ότι είναι πολύ ξεχωριστός. Και είναι πολύ μαγνητικός σαν ηθοποιός. Πάντα νιώθαμε πολύ άνετα ο ένας με τον άλλον”. Και συνέχισε “Είμαστε πολύ διαφορετικοί στον τρόπο που δουλεύουμε και στο είδος της ερμηνείας που δίνουμε, κι αυτό αλήθεια με ενθουσιάζει- το πόσο διαφορετικοί είμαστε. Είναι κάποιος με τον οποίο θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω γιατί είμαι κάπως περίεργη να δω πως θα πάει. Όσο θα μεγαλώνουμε και θα αποκτούμε όλο και περισσότερη εμπειρία, πως θα είναι όταν θα βρεθούμε ξανά μαζί”.

Για την σκηνοθέτιδα Γκρέτα Γκέργουικ
Στιγμιότυπο από την ταινία "Lady Bird"

Στιγμιότυπο από την ταινία “Lady Bird”

Ο ρόλος της Σίρσα Ρόναν στην ταινία “Lady Bird” παρουσιάζει τη ζωή της σκηνοθέτιδος κατά κάποιο τρόπο και η ηθοποιός είχε ιδιαίτερο άγχος για την ενσάρκωση του ρόλου με την ίδια να βρίσκεται συνέχεια μπροστά. Συγκεκριμένα είπε “Γνώριζα διαρκώς ότι η Γκρέτα ήταν παρούσα. Είναι τόσο μοναδική σαν προσωπικότητα που δεν μπορούσα απλώς να την μιμηθώ ποιά ήταν ή τι έκανε σε άλλες ταινίες”. 

Η νέα της ταινία “Ammonite”
H αφίσα της ταινίας "Ammonite"

H αφίσα της ταινίας “Ammonite”

Πρόκειται για ένα δράμα βικτοριανής εποχής για την ερωτική σχέση της παλαιοντολόγου Mary Anning, την οποία ενσαρκώνει η Κέιτ Γουίνσλετ και της Charlotte Murchison, την οποία παίζει η Ρόναν.

Η σχέση των δύο ηθοποιών σύμφωνα με την Ρόναν ήταν πολύ καλή. “Ήμασταν απλά πολύ τυχερές που τα βρήκαμε αμέσως. Δύο γυναίκες να πρέπει να έρθουν κοντά και με τις πιο στενές επαφές και το να μπορούμε να χορογραφήσουμε εμείς τις ερωτικές μας σκηνές, ήταν υπέροχο. Ειδικά με την Κέιτ” δήλωσε η Σίρσα Ρόναν.

“Πιστεύω πως όλο το νόημα είναι ότι το Ammonite, τα απολιθώματα, συμβολίζει την αρχή από κάτι. Παίρνει τόσο χρόνο και φροντίδα και υπομονή να βρεις κάτι όμορφο σε αυτό κι αυτό είναι αυτό που κάνουν αυτές οι γυναίκες η μία για την άλλη”.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Πηγή: Dazed 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
5+1 ταινίες που πρέπει να δεις αν σου άρεσε το καθηλωτικό Fjord
Cine News
Η ΔΕΗ Χρυσός Χορηγός στις «Νύχτες Πρεμιέρας»
Cine News
NAZA: Το ντοκιμαντέρ που συγκλόνισε τη Βενετία, σε πανελλήνια Α’ προβολή στις Νύχτες Πρεμιέρας
Cine News
Κάμπινγκ: Όλα όσα ξέρουμε για την κωμωδία που θα βλέπεις όλη τη νέα σεζόν
Cine News
Ριφιφί: Όλοι οι λόγοι που θα (ξανά) δούμε τη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
Cine News
ΣΚ με Slow Horses – Οι πιο αποτυχημένοι της MI5 επέστρεψαν
Cine News
7ο KinoFest: Ο γερμανόφωνος κινηματογράφος ξανά στην Πάτρα, πιο προσβάσιμος από ποτέ
Cine News
11ο Με τα Μάτια Ανοιχτά: Η γιορτή του ελληνικού ντοκιμαντέρ επιστρέφει στην Ταινιοθήκη
Cine News
Κάμπινγκ: Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα – Όσα θα δούμε στα τρία πρώτα επεισόδια
Cine News
Widow’s Bay: Γιατί όλοι ξαφνικά μιλάνε για τη σειρά που σάρωσε στα Emmy;
Cine News
Όλιβερ Λάσε: Ο σκηνοθέτης του «Sirât» στο 67ο ΦΚΘ με ένα μεγάλο αφιέρωμα στην έρημο