MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
11
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

H Σίρσα Ρόναν για τον Τίμοθι Σάλαμε, την Κέιτ Γουίνσλετ και τη νέα της ταινία

Η Σίρσα Ρόναν συζητά στο Toronto International Film Festival για την συνεργασία της με τον Τίμοθι Σάλαμε, την Γκρέτα Γκέργουικ και την νέα ταινία της με την Κέιτ Γουίνσλετ.

H Σίρσα Ρόναν και ο Τίμοθι Σάλαμε στο "Little Wome"
H Σίρσα Ρόναν και ο Τίμοθι Σάλαμε στο "Little Women"
Monopoli Team

Η ηθοποιός Σίρσα Ρόναν βρέθηκε στο Toronto International Film Festival (TIFF) στο πλαίσιο συζήτησης μέσω zoom με την συγγραφέα Άνν Τ. Ντόναχιου.

Μεταξύ άλλων συζήτησαν για την συνεργασία της ηθοποιού με τον Τίμοθι Σάλαμε, με την σκηνοθέτιδα Γκρέτα Γκέργουικ και για την νέα της ταινία με την Κείτ Γουίνσλετ, με τίτλο “Ammonite”.

Η συνεργασία με τον Τίμοθι Σάλαμε

Όταν η Σίρσα Ρόναν ρωτήθηκε για την συνεργασία της με τον ηθοποιό Τίμοθι Σάλαμε με τον οποίο δούλεψε στις ταινίες “Lady Bird” και “Little Women”, η ίδια δήλωσε “Πάντα ήξερα ότι είναι πολύ ξεχωριστός. Και είναι πολύ μαγνητικός σαν ηθοποιός. Πάντα νιώθαμε πολύ άνετα ο ένας με τον άλλον”. Και συνέχισε “Είμαστε πολύ διαφορετικοί στον τρόπο που δουλεύουμε και στο είδος της ερμηνείας που δίνουμε, κι αυτό αλήθεια με ενθουσιάζει- το πόσο διαφορετικοί είμαστε. Είναι κάποιος με τον οποίο θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω γιατί είμαι κάπως περίεργη να δω πως θα πάει. Όσο θα μεγαλώνουμε και θα αποκτούμε όλο και περισσότερη εμπειρία, πως θα είναι όταν θα βρεθούμε ξανά μαζί”.

Για την σκηνοθέτιδα Γκρέτα Γκέργουικ
Στιγμιότυπο από την ταινία "Lady Bird"

Στιγμιότυπο από την ταινία “Lady Bird”

Ο ρόλος της Σίρσα Ρόναν στην ταινία “Lady Bird” παρουσιάζει τη ζωή της σκηνοθέτιδος κατά κάποιο τρόπο και η ηθοποιός είχε ιδιαίτερο άγχος για την ενσάρκωση του ρόλου με την ίδια να βρίσκεται συνέχεια μπροστά. Συγκεκριμένα είπε “Γνώριζα διαρκώς ότι η Γκρέτα ήταν παρούσα. Είναι τόσο μοναδική σαν προσωπικότητα που δεν μπορούσα απλώς να την μιμηθώ ποιά ήταν ή τι έκανε σε άλλες ταινίες”. 

Η νέα της ταινία “Ammonite”
H αφίσα της ταινίας "Ammonite"

H αφίσα της ταινίας “Ammonite”

Πρόκειται για ένα δράμα βικτοριανής εποχής για την ερωτική σχέση της παλαιοντολόγου Mary Anning, την οποία ενσαρκώνει η Κέιτ Γουίνσλετ και της Charlotte Murchison, την οποία παίζει η Ρόναν.

Η σχέση των δύο ηθοποιών σύμφωνα με την Ρόναν ήταν πολύ καλή. “Ήμασταν απλά πολύ τυχερές που τα βρήκαμε αμέσως. Δύο γυναίκες να πρέπει να έρθουν κοντά και με τις πιο στενές επαφές και το να μπορούμε να χορογραφήσουμε εμείς τις ερωτικές μας σκηνές, ήταν υπέροχο. Ειδικά με την Κέιτ” δήλωσε η Σίρσα Ρόναν.

“Πιστεύω πως όλο το νόημα είναι ότι το Ammonite, τα απολιθώματα, συμβολίζει την αρχή από κάτι. Παίρνει τόσο χρόνο και φροντίδα και υπομονή να βρεις κάτι όμορφο σε αυτό κι αυτό είναι αυτό που κάνουν αυτές οι γυναίκες η μία για την άλλη”.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Πηγή: Dazed 

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Η Μεγάλη Χίμαιρα: Μετά από 1 εκ. θεάσεις έρχεται το 3ο επεισόδιο – Όσα θα δούμε
Cine News
Χρήστος Πολίτης: Έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός
Cine News
Η Diane Morgan ήρθε στη Στέγη χωρίς τη Philomena Cunk (αλλά όχι ακριβώς)
Cine News
«Και ΕΛ και ΑΛ»: Τo βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Ιλίρ Τσούκο στη Μικρή Σκηνή της Στέγης
Cine News
«Οι Αθώοι»: Η μουσική της μεγάλης παραγωγής του MEGA
Cine News
COSMOTE TV: Το 2026 ξεκινά με το «Star Trek: Starfleet Academy» και νέα σεζόν «The Rookie»
Cine News
Από τα Ανεμοδαρμένα Ύψη μέχρι την Οδύσσεια: Οι 10 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το 2026
Cine News
Béla Tarr: Έφυγε από τη ζωή ένας από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους σκηνοθέτες
Cine News
Critics’ Choice Awards 2026: Θρίαμβος για το “Μια μάχη μετά την άλλη”
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Λέμε «αντίο» στο Stranger Things με 10 ταινίες που μας θυμίζουν όσα αγαπήσαμε στη σειρά
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση