MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 6 προτάσεις για την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Ηρώδειο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά τον συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη και την Ορχήστρα Εστουδιαντίνα Nέας Ιωνίας, φέρνοντας και στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού μελωδίες με έντονο άρωμα Ανατολής, τραγούδια από τη μουσική της διαδρομή που ταιριάζουν απόλυτα με τους υπέροχους ήχους της παράδοσης αλλά και της Μεσογείου.
Τρίτη 15/9, 21:00
15-65€
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”, Σαββέρια Μαργιολά, Κώστας Τριανταφυλλίδης στο Γαλάτσι

Η λαϊκή ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης έρχεται στο City Garden Festival για µια συναυλία µε τα ταξιδιάρικα τραγούδια του µεγάλου µας συνθέτη. Τραγούδια όπως τα: “Η Μάγια”, “Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ”, “Βάρκα στο γιαλό”, “Μέσα στις θαλασσινές σπηλιές” κ.ά, που θα µας ταξιδέψουν, µε τις φωνές της Σαββέριας Μαργιολά και του Κώστα Τριανταφυλλίδη.
Τρίτη 15/9, 21:00
10-20€
Υπαίθριος χώρος Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Γαλατσίου, Λεωφ. Βεΐκου (στο ύψος του Άλσους Βεΐκου)

ΘΕΑΤΡΟ

Πέρσες, από το Εθνικό Θέατρο στο Θέατρο Βράχων

Η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, «Πέρσες», η ιστορική τραγωδία του Αισχύλου για την ήττα των Περσών στη ναυμαχία της Σαλαμίνας, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και σε θέατρα της περιφέρειας, ολοκληρώνει το κύκλο της περιοδείας της  σε ανοιχτά θέατρα της Αττικής. Πρωταγωνιστούν: Λυδία Κονιόρδου, Νίκος Καραθάνος, Αργύρης Ξάφης, Αργύρης Πανταζάρας.
Τρίτη 15/9, 21:00
14-18€
Θέατρο Βράχων, Νεαπόλεως 58, Βύρωνας 

Comedy Overdose στο Θέατρο Άλσος

Για μια βραδιά μόνο στην σκηνή του Θεάτρου Το Άλσος, στο Πεδίον του Άρεως, θα στηθεί μια παραγωγή κωμωδίας όπου ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα σας προσφέρουν ατελείωτο γέλιο για 2,5 ώρες!
Τρίτη 15/9, 21:00
10-20€
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Αθήνα 

Mute

Mute, του Γιώργου Χρυσοστόμου στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Μια πολυκατοικία. Ένας μαέστρος, ένας ηλικιωμένος, ένας φοβιτσιάρης, ένας γυμναστής, ένας σεξομανής, ένας γκαντέμης. Τι τους συνδέει; Είναι ένας ή περισσότεροι; Μια παράσταση με μουσική χωρίς μουσικούς, με λέξεις χωρίς λέξεις. Μια παράσταση που κάποιος τολμά να ανοίξει την πόρτα του δωματίου του και να δείξει τι πραγματικά υπάρχει μέσα σε αυτό. Πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Χρυσοστόμου.
Τρίτη 15/9, 21:00
5-8€
Άλσος Νέας Σμύρνης

Οι απάχηδες των Αθηνών

ΠΡΟΒΟΛΗ

Οι απάχηδες των Αθηνών στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Η ιστορική αυτή ταινία, πολύτιμο ντοκουμέντο για την Αθήνα της εποχής του ΄30, “ζωντανεύει” και πάλι υπό την αιγίδα του Κώστα Γαβρά, μέσα από τη συνέργεια της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, της Γαλλικής Ταινιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Τρίτη 15/9, 20:30
4-8€ * προκρατήσεις εδώ
Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 22

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b