MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 8 προτάσεις για τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Πέτρες στις τσέπες του
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Πέτρες στις τσέπες του, της Μαρί Τζόουνς στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου

Ο ψεύτικος κόσμος του Χόλυγουντ σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα μιας επαρχιακής πόλης, μέσα από τα μάτια δύο ανθρώπων, μέσα από τις ζωές 15 χαρακτήρων, μέσα από την απαξίωση και την καταξίωση, μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς, με τους Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.
Δευτέρα 14/9, 20:30
10€
Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου, Λεωφόρος Κηφισίας 219

Ένα μωρό για τρεις, της Coline Serreau στου Παπάγου

Η ανέμελη και εργένικη ζωή τριών ανδρών αλλάζει για πάντα όταν βρίσκουν, στην πόρτα του σπιτιού τους, ένα μωρό κι ένα σημείωμα! Παίζουν οι: Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Δρακόπουλος, σε σκηνοθεσία Θέμιδος Μαρσέλλου.
Δευτέρα 14/9, 20:30
15-20€
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Άλσος Παπάγου

Το παγκάκι

Το παγκάκι, του Αλεξάντερ Γκέλμαν στο Πέραμα

Το «Παγκάκι» του Αλεξάντερ Γκέλμαν σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη και με τον ίδιο και τη Φωτεινή Μπαξεβάνη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, επιστρέφει στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής.
Δευτέρα 14/9, 21:15
12-16€
Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Καρνέζη 1, Πέραμα

Ριχάρδος Β’ – Το Ρέκβιεμ ενός Βασιλιά, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στην Ηλιούπολη

Ο Ριχάρδος Β’ υπήρξε ένας από τους πιο αινιγματικούς Άγγλους βασιλιάδες, που μετατράπηκε από τον Σαίξπηρ σε μια συναρπαστική, συγκινητική, μελέτη ενός τραγικού ήρωα και μιας ψυχής ποιητικής. Το έργο «Ριχάρδος Β’-Το Ρέκβιεμ ενός Βασιλιά» αποτελεί μια πιο συμπυκνωμένη εκδοχή του «Ριχάρδου Β», σε σκηνοθεσία Marlene Kaminsky. Ο Τάσος Νούσιας στον ρόλο του Ριχάρδου Β’.
Δευτέρα 14/9, 21:00
12-15€
Δημοτικό Θέατρο Άλσους «Δημήτρης Κιντής», Γαρδίκη και Σμόλικα, Ηλιούπολη

Μίκης Θεοδωράκης «Όμορφη Πόλη»

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μίκης Θεοδωράκης «Όμορφη Πόλη» στο Ηρώδειο

Η «Όμορφη Πόλη» του Μίκη Θεοδωράκη σε απόδοση – σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, επιστρέφει για δύο μοναδικές παραστάσεις στο Ηρώδειο. Μια μοναδική θεατρική-μουσική υπερπαραγωγή, μια ωδή στον μεγάλο μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, παρουσιάζεται μέσα από ένα μοντέρνο εικαστικό – οπτικοακουστικό θέαμα, με σύγχρονη χορογραφία, video art και minimal αισθητική.
Δευτέρα 14/9, 21:00
15-60€
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ρίτα Αντωνοπούλου και Κώστας Θωμαΐδης στο Γαλάτσι

Η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Κώστας Θωµαΐδης µας καλούν σε µία κατάδυση στον κόσµο του αρµενιστή ποιητή, Νίκου Καββαδία, ενώ ο Μιχάλης Γελασάκης θα διαβάσει µικρά αποσπάσµατα από το βιβλίο του «Νίκος Καββαδίας – Ο Αρµενιστής ποιητής». Στο πλαίσιο του City Garden Festival by Christmas Theater.
Δευτέρα 14/9, 21:00
10-20€
Υπαίθριος χώρος Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Γαλατσίου, Λεωφ. Βεΐκου (στο ύψος του Άλσους Βεΐκου)

Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση στη Τεχνόπολη

Η Άννα Βίσση ενώνεται ξανά με τη 13μελή μπάντα της και ανεβαίνει στην σκηνή της Τεχνόπολης για να ερμηνεύσει τραγούδια τεσσάρων – και – δεκαετιών.
Δευτέρα 14/9, 21:00
Από 15€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

ΤΑΚΙΜ και Κατερίνα Παπαδοπούλου στο Βεάκειο

Σε αυτή την παράσταση οι Τακίμ συμπράττουν με την τραγουδίστρια παραδοσιακής και βυζαντινής μουσικής Κατερίνα Παπαδοπούλου και μαζί κάνουν μια περιπλάνηση από τη Θράκη και τον Πόντο ως τις μουσικές του Νότου, που καταλήγει στο λιμάνι του Πειραιά.
Δευτέρα 14/9, 21:00
14-16€
Βεάκειο Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b