MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 8 προτάσεις για την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου

Θέατρο, συναυλίες – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020.

Σωκράτης Μάλαμας
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Βεάκειο

Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται, μετά από πολλά χρόνια, για ένα ακουστικό live, με αγαπημένα τραγούδια από την αρχή της καριέρας του έως σήμερα. Μαζί του η Ιουλία Καραπατάκη, ο Δημήτρης Λάππας και ο Γιάννης Μάλαμας.
Πέμπτη 10/9, 21:00
15€
Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς 

Ο Μίνως Μάτσας στη Ρωμαϊκή Αγορά

Ο Μίνως Μάτσας έρχεται στη Ρωμαϊκή Αγορά στην Πλάκα, για μια μοναδική συναυλία για καλό σκοπό, με την συμμετοχή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Κώστα Τριανταφυλλίδη. Ο βραβευμένος συνθέτης θα παρουσιάσει τούς πιο σημαντικούς κύκλους τραγουδιών της πορείας του, ενώ όλα τα έσοδα της συναυλίας, θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της HOPEgenesis που έχει ως αποστολή την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας.
Πέμπτη 10/9, 20:30
30-60€
Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών,  Πολυγνώτου 3, Πλάκα

Νίκος Πορτοκάλογλου

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου µαζί µε τους Μπλε, τον Στάθη ∆ρογώση, την Αγάπη ∆ιαγγελάκη και τον Βύρωνα Τσουράπη, δηµιούργησαν µία παρέα που έρχεται να μας ταξιδέψει σχεδόν σε όλα τα µήκη και πλάτη της µουσικής, µε τραγούδια που τους διαµόρφωσαν.
Πέμπτη 10/9, 20:30
10€
Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου, Λεωφ. Κηφισίας 219, Μαρούσι

Αφιέρωμα στον Γιώργο Χατζηνάσιο στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, θα μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της ψυχής με τα άφθαρτα στον χρόνο τραγούδια του, σε μια συναυλία με τίτλο «Μουσική Αίσθηση». Στην συναυλία, ο συνθέτης, μαζί με μια σειρά καταξιωμένων τραγουδιστών και μουσικών, θα παρουσιάσει τραγούδια από το μεγαλύτερο μέρος της καλλιτεχνικής του πορείας. Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «Ιωνικές Γιορτές» του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Πέμπτη 10/9, 21:00
5-8€
Άλσος Νέας Σμύρνης

Πέρσες

ΘΕΑΤΡΟ

Πέρσες, απο το Εθνικό Θέατρο στο Σχολείον της Αθήνας «Ειρήνη Παππά»

Η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, «Πέρσες», η ιστορική τραγωδία του Αισχύλου για την ήττα των Περσών στη ναυμαχία της Σαλαμίνας, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και σε θέατρα της περιφέρειας, ολοκληρώνει το κύκλο της περιοδείας της  σε ανοιχτά θέατρα της Αττικής. Πρωταγωνιστούν: Λυδία Κονιόρδου, Νίκος Καραθάνος, Αργύρης Ξάφης, Αργύρης Πανταζάρας.
Πέμπτη 10/9, 21:00
14-18€
Σχολείον της Αθήνας «Ειρήνη Παππά», Πειραιώς 52, Νέο Φάληρο

Το παγκάκι, του Αλεξάντερ Γκέλμαν στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Το «Παγκάκι» του Αλεξάντερ Γκέλμαν σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη και με τον ίδιο και τη Φωτεινή Μπαξεβάνη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, επιστρέφει στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής.
Πέμπτη 10/9, 21:00
13-16€
Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Λόφος Προφήτη Ηλία, Αχαρνές

Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης

Πίτσες Μπλε – Χτικιό εντίσιον, με τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη στην Τεχνόπολη

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, ο punk φουστανελάς, με μάσκα στα μουστάκια, γάντια στα χεράκια και αντισηπτικό στα τσίγκινα παγκάκια, έρχεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, πεζός από τον Μεγάλο περίΠΑΤΟ, ποτίζει μαραμένα γιούλια και βιόλες στις ζαρτινιέρες της Πανεπιστημίου και σατιρίζει την πολιτική επικαιρότητα, πολύ σχολαστικά. Μια μουσικό-σατιρική, social distancing παράσταση λοξού πολιτικού λόγου και σατιρικού τραγουδιού.
Πέμπτη 10/9, 21:00
11-15€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Αρκάς «Η Ζωή Μετά», στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς, που υπογράφει τόσο την θεατρική διασκευή όσο και την σκηνοθεσία, ώς σύγχρονοι ήρωες του Αρκά, θα ξεπηδήσουν και θα ζωντανέψουν μέσα από τις νέες σελίδες των κόμικς, για να φέρουν το γέλιο στα χείλη κάθε θεατή.
Πέμπτη 10/9, 21:00
10-15€
Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη, Μεταμορφώσεως Σωτήρος 25-27, Βριλήσσια

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b