MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Cardi B και Megan Thee Stallion σπάνε κάθε ρεκόρ με το «WAP»

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το νέο τραγούδι της Cardi B και της Megan Thee Stallion με τίτλο «WAP» γίνεται η πρώτη γυναικεία συνεργασία που φτάνει νούμερο 1 στα UK charts.

Monopoli Team

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Τέσσερις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, το “WAP” (Atlantic) της Cardi B και της Megan Thee Stallion όλα δείχνουν πως είναι το πιο επιτυχημένο single του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η επιτυχία των hip-hop καλλιτέχιδων έφτασε στην πρώτη θέση στα Official U.K. Singles Chart, κάνοντάς την, την πρώτη γυναικεία συνεργασία ραπ που έφτασε ποτέ σε αυτή τη θέση.

Μετά από δύο εβδομάδες στο νούμερο 1, το κομμάτι φτάνει τις 65.000 πωλήσεις στα charts, ενώ είχε πάνω από 8,5 εκατομμύρια streams, γεγονός που τους εξασφάλισε τον τίτλο, αναφέρει η Official Charts Company.

Αυτό είναι ένα προσωπικό ρεκόρ και για τις δύο καλλιτέχνιδες. Η υψηλότερη θέση που είχαν φτάσει στα UK charts ήταν το νούμερο 5 για την Cardi B με το τραγούδι της «Finesse» σε συνεργασία με τον Bruno Mars, ενώ για τη Megan Thee Stallion ήταν το τραγούδι «Savage», το οποίο έφτασε στο νούμερο 3 αυτόν το Μάιο.

Το «WAP» είναι μόνο το δεύτερο γυναικείο single που έφτασε στην κορυφή φέτος, μετά το «Rain On Me» της Lady Gaga με την Ariana Grande τον Μάιο.

Για να θυμηθούμε την τελευταία all-women συνεργασία, η οποία έφτασε νούμερο 1, θα πρέπει να ανατρέξουμε στο 2014, όταν κυκλοφόρησε το «Bang bang» με τη Jessie J, την Ariana Grande και τη Nicki Minaj.

Η νέα υψηλότερη καταχώριση στα charts ανήκει στους Calvin Harris και The Weeknd, καθώς η συνεργασία τους «Over Now» (Columbia / Republic Records / XO) ξεκινά από το νούμερο 3. Είναι η 35η είσοδος του Harris στο top 40 ως named artist και η 23η του Weeknd.

Επίσης, οι Blackpink και η Selena Gomez επηρεάζουν το Top 40 με τη συνεργασία τους «IceCream» (Interscope), το οποίο έχει φτάσει στο No. 39. Πριν από την τελευταία τους επιτυχία το K-pop συγκρότημα έφτασε τέσσερις φορές στο Top 40 και η Gomez 17.

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Με μια «Πανσέληνο» πριν τη σκηνή του Release: Νέο single από τον Παύλο Παυλίδη
Μουσικά Νέα
Overgrown και Sylosis στο Release Athens 2026
Μουσικά Νέα
ΓΚΟΛΦΩ: Το νέο concept album από τα Καλογεράκια μάς ταξιδεύει στην ησυχία μιας άλλης εποχής
Μουσικά Νέα
Deaf Radio: Κυκλοφορούν το εντυπωσιακό μουσικό video “No Place Like Home”
Εκδηλώσεις
Between Worlds: Η Νάνα Σιμόπουλος με νέο ορχηστρικό άλμπουμ και δύο συναυλίες σε Αθήνα και Κάρυστο
Μουσικά Νέα
Μπετόβεν: Σε δημοπρασία τέσσερα αδημοσίευτα χειρόγραφά του
Art & Culture
Κτήμα Τομπάζη: Μια λυρική βραδιά στην παραλία του Γαλατά
Αφιέρωμα
«Μόνο Meiden!»: Η περηφάνεια του να γιορτάζεις την μεϊντενική σου υπόσταση
Μουσικά Νέα
Einstürzende Neubauten: Από τον David Bowie και τους Depeche Mode στη σκιά του Ηρωδείου
Μουσικά Νέα
H Marseaux live στο Άλσος Παγκρατίου – Μια συναυλία ανοιχτή για όλους
Μουσικά Νέα
Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης και Βιολέτα Ίκαρη σε καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα
Εκδηλώσεις
Ο Βασίλης Σκουλάς στήνει κρητικό γλέντι στην Ακαδημία Πλάτωνος