MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
23
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Cardi B και Megan Thee Stallion σπάνε κάθε ρεκόρ με το «WAP»

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το νέο τραγούδι της Cardi B και της Megan Thee Stallion με τίτλο «WAP» γίνεται η πρώτη γυναικεία συνεργασία που φτάνει νούμερο 1 στα UK charts.

Monopoli Team

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Τέσσερις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, το “WAP” (Atlantic) της Cardi B και της Megan Thee Stallion όλα δείχνουν πως είναι το πιο επιτυχημένο single του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η επιτυχία των hip-hop καλλιτέχιδων έφτασε στην πρώτη θέση στα Official U.K. Singles Chart, κάνοντάς την, την πρώτη γυναικεία συνεργασία ραπ που έφτασε ποτέ σε αυτή τη θέση.

Μετά από δύο εβδομάδες στο νούμερο 1, το κομμάτι φτάνει τις 65.000 πωλήσεις στα charts, ενώ είχε πάνω από 8,5 εκατομμύρια streams, γεγονός που τους εξασφάλισε τον τίτλο, αναφέρει η Official Charts Company.

Αυτό είναι ένα προσωπικό ρεκόρ και για τις δύο καλλιτέχνιδες. Η υψηλότερη θέση που είχαν φτάσει στα UK charts ήταν το νούμερο 5 για την Cardi B με το τραγούδι της «Finesse» σε συνεργασία με τον Bruno Mars, ενώ για τη Megan Thee Stallion ήταν το τραγούδι «Savage», το οποίο έφτασε στο νούμερο 3 αυτόν το Μάιο.

Το «WAP» είναι μόνο το δεύτερο γυναικείο single που έφτασε στην κορυφή φέτος, μετά το «Rain On Me» της Lady Gaga με την Ariana Grande τον Μάιο.

Για να θυμηθούμε την τελευταία all-women συνεργασία, η οποία έφτασε νούμερο 1, θα πρέπει να ανατρέξουμε στο 2014, όταν κυκλοφόρησε το «Bang bang» με τη Jessie J, την Ariana Grande και τη Nicki Minaj.

Η νέα υψηλότερη καταχώριση στα charts ανήκει στους Calvin Harris και The Weeknd, καθώς η συνεργασία τους «Over Now» (Columbia / Republic Records / XO) ξεκινά από το νούμερο 3. Είναι η 35η είσοδος του Harris στο top 40 ως named artist και η 23η του Weeknd.

Επίσης, οι Blackpink και η Selena Gomez επηρεάζουν το Top 40 με τη συνεργασία τους «IceCream» (Interscope), το οποίο έχει φτάσει στο No. 39. Πριν από την τελευταία τους επιτυχία το K-pop συγκρότημα έφτασε τέσσερις φορές στο Top 40 και η Gomez 17.

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Αφιέρωμα
Ο απόλυτος οδηγός για το Release Athens 2026: Οι συναυλίες που δεν θα χάσεις αυτό το καλοκαίρι
Μουσικά Νέα
«που πας;»: H ποιήτρια Αλεξάνδρα Επίθετη κυκλοφορεί το νέο της ατμοσφαιρικό, spoken word κομμάτι
Μουσικά Νέα
1ο Φεστιβάλ Λωτού: Papazo, Αλεξάνδρα Μάγκου και Νίκος Φάκαρος στο Βεάκειο
Μουσικά Νέα
Το «Kookoobadi» επιστρέφει από τα THOOPER Kids – και γίνεται ύμνος θάρρους για τα παιδιά
Μουσικά Νέα
Sean Nicholas Savage, ποια είναι 5 τραγούδια που σε έχουν καθορίσει;
Μουσικά Νέα
Sani Festival 2026: Ο James Arthur για πρώτη φορά στον Λόφο της Σάνης
Μουσικά Νέα
Ο Kanye West θα δώσει μια καλοκαιρινή συναυλία στην Αλβανία
Μουσικά Νέα
13ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας: Άλλο ένα μουσικό τετραήμερο στους πρόποδες του Καλλίδρομου – Tο ολοκληρωμένο line-up
Μουσικά Νέα
Max Emanuel Cenčić και Καμεράτα στο Μέγαρο με ένα λαμπερό γκαλά μπαρόκ όπερας
Μουσικά Νέα
KOA: Λαμπερό Γκαλά Όπερας στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Εκδηλώσεις
Athens Pride 2026: Καριέρα, θέατρο, συμπερίληψη – Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας 19-24/5
Μουσικά Νέα
“Libre en chantant”: Η Όλγα Βενέτη επιστρέφει με ένα τραγούδι-ύμνο στην ελευθερία