MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 10 προτάσεις για την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου

Θέατρο, συναυλίες, σινεμά – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020.

Διονύσης Σαββόπουλος
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στον Κήπο του Μεγάρου

Ανακατεύοντας εμβληματικά τραγούδια του Woodstock με δικά του που προέρχονται από την δύναμη εκείνης της εποχής, ο Διονύσης Σαββόπουλος ροκάρει για τους παλιούς του φίλους με τους νέους του συνεργάτες. Οι διασκευές του και η χαρισματική ερμηνεία του, βρίσκουν συνοδοιπόρους φέτος τρία νέα παιδιά, την Αλεξάνδρα Σιεττή, την Κλαυδία Παπαδοπούλου και τον Σάκη Ντοβόλη οι οποίοι ερμηνεύουν αγγλόφωνα τραγούδια αλλά και επιλεγμένα κομμάτια του Σαββόπουλου.
Τρίτη 1/9, 20:30
16€
Κήπος Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Πέτρας

Η βραδιά στο Θέατρο Πέτρας θα τα έχει όλα: παραμύθια, κακιές συνήθειες, ιστορίες και τραγούδια που ζούνε λαθραία, παλιά και αγαπημένα τραγούδια, όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», οι «Πεθαμένες Καλησπέρες», αλλά και νέες επιτυχίες από τις πιο πρόσφατες δισκογραφικές δουλειές του Μίλτου Πασχαλίδη.
Τρίτη 1/9, 21:30
15€ 
Θέατρο Πέτρας, Μελίνας Μερκούρη, Πετρούπολη

Ματούλα Ζαμάνη

Η Ματούλα Ζαμάνη στο Θέατρο Βράχων

Με τραγούδια που δροσίζουν τα χείλη, με ανήσυχες νότες του έρωτα και της ανυπακοής, με μέταλ κορ νησιωτική παράδοση, μοναστηριακό electro της ανοσίας, με νέες μελωδίες, με τα άσματα του ποιητή εκ Μεταξοχωρίου, με αγάπες, όνειρα και φιλιά, η Ματούλα Ζαμάνη επιστρέφει στην σκηνή του Θεάτρου Βράχων.
Τρίτη 1/9, 21:ο0
11-13€
Θέατρο Βράχων, Θέατρο Βράχων, Νεαπόλεως 58, Βύρωνας

Η Μαρία Παπαγεωργίου στην Τεχνόπολη

Στην πρώτη της επί σκηνής συνάντηση με όλους τους μουσικούς και συνεργάτες, μετά από 6 μήνες και λίγο πριν το κλείσιμο της καλοκαιρινής της περιοδείας, η Μαρία Παπαγεωργίου μαζεύει όλες τις εικόνες και τα τραγούδια από την τελευταία της εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου ως την πιο πρόσφατη ταράτσα του Gazarte και όλους τους όμορφους σταθμούς ανά την Ελλάδα, και ανεβαίνει στην σκηνή της Τεχνόπολης. Την συναυλία θα ανοίξουν οι indie pop Atomic Love.
Τρίτη 1/9, 21:ο0
10-12€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πέρσες

ΘΕΑΤΡΟ

Πέρσες, από το Εθνικό Θέατρο στο Κορωπί

Οι Πέρσες, το παλαιότερο πλήρες δράμα που σώζεται στις μέρες μας και, ταυτόχρονα, ένα ιστορικό ντοκουμέντο για τη σημαντικότερη σύγκρουση της δεύτερης περσικής εισβολής στην Ελλάδα, τη ναυμαχία της Σαλαμίνας, συνεχίζει την περιοδεία του ανά την Ελλάδα. Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Λιγνάδη.
Τρίτη 1/9, 21:00
Ανοιχτό θέατρο Πλατείας Δεξαμενής, Κορωπί

Αχ Έρωτα!, του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα στο Κηποθέατρο Παπάγου

Μία παράσταση-σύνθεση τεσσάρων έργων του ποιητή και δραματουργού Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Πρόκειται για την τριλογία του «Ματωμένος Γάμος», «Γέρμα» και «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα», μαζί με την λαϊκή κωμωδία «Η Θαυμαστή Μπαλωματού». Στην παράστασή ακούγονται τραγούδια μεγάλων ελλήνων συνθετών, πάνω στην ποίηση του Λόρκα.
Τρίτη 1/9, 20:30
12-15€
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Άλσος Παπάγου

Περιμένοντας τον Γκοντό

Περιμένοντας τον Γκοντό, του Σάμουελ Μπέκετ στα Βριλήσσια

Το «Περιμένοντας τον Γκοντό», του Σάμιουελ Μπέκετ, παραμένει συγκλονιστικά επίκαιρο, μέσα στην αφοπλιστική του αλήθεια σχετικά με τη διαχρονική προσπάθεια του ανθρώπου να λύσει το αίνιγμα της ίδιας του της ύπαρξης. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Κακλέα, ενώ παίζουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Παπαδόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Άρης Σερβετάλης, Ορφέας Αυγουστίδης, Άρης Κακλέας, Αγγελική Τρομπούκη.
Τρίτη 1/9, 21:00
17€
Θέατρο Βριλησσίων Αλίκη Βουγιουκλάκη, Μεταμορφώσεως Σωτήρος 25-27, Βριλήσσια

Το παγκάκι, του Αλεξάντερ Γκέλμαν στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

Μια κωμικοτραγική ιστορία δύο μοναχικών και απελπισμένων ανθρώπων, που θα μπορούσε να συμβεί παντού, σε κάθε χώρα, σε κάθε πόλη. Μία ιστορία που εγείρει ένα ιδιαίτερο σύγχρονο και βασανιστικό ερώτημα: μπορούν πλέον οι άνθρωποι να ζήσουν πραγματικά μαζί; Κι αν ναι, πώς θα μπορούν να το επιτύχουν, αν συνεχώς κρύβει ο ένας απ’ τον άλλον αυτό που πραγματικά είναι;
Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Φωτεινή Μπαξεβάνη
Τρίτη 1/9, 20:30
12-16€
Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων & Καπανέως, Κολωνός

Αρκάς «Ζωή Μετά»

Αρκάς «Ζωή Μετά» στο Βεάκειο

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς που υπογράφει την θεατρική διασκευή και την σκηνοθεσία, ώς σύγχρονοι ήρωες του Αρκά θα ξεπηδήσουν και θα ζωντανέψουν μέσα από τις σελίδες των κόμικς τις πιο ξεκαρδιστικές ιστορίες του.
Τρίτη 1/9, 21:00
10-15€
Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς

Διάλεξε!, στο θερινό θέατρο Λαμπέτη

Η παράσταση βασίζεται στην κλασική κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι «Το καφενείο». Με μια πρωτότυπη διαδικασία προβών, όπου οι ίδιοι οι ηθοποιοί μαζί με τον σκηνοθέτη διαμορφώνουν το κείμενο της παράστασης, η δράση του έργου μεταφέρεται στο σήμερα – και πιο συγκεκριμένα σ’ ένα καλοκαιρινό πάρτι: δηλαδή, σ’ έναν τόπο συνάντησης τακτικών θαμώνων αλλά και περαστικών στο κέντρο μιας σύγχρονης πρωτεύουσας.
Τρίτη 1/9, 21:30
10-15€
Θερινό θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106, Αμπελόκηποι

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b