MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 8 προτάσεις για τη Δευτέρα 31 Αυγούστου

Θέατρο, συναυλίες, σινεμά – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020.

Βάκχες
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Βάκχες, του Ευριπίδη στο Σχολείον της Αθήνας “Ειρήνη Παππά”

Οι Βάκχες του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία του Χήστου Σουγάρη, βραβευμένου με βραβείο Κάρολος Κουν, αποκτούν μία άλλη διάσταση, ακόμη και χωροταξικά. Μέσα σε μια παραμελημένη παιδική χαρά ζει και βασιλεύει ένα νεαρό αγόρι, ο Πενθέας. Εκεί καταφθάνει ο νέος θεός Διόνυσος με ομάδα πιστών με σκοπό να εδραιώσει τη λατρεία του στον παρηκμασμένο χώρο. Με την άφιξή του τα πάντα αποκτούν νέα υπερβατική και αχαλιναγώγητη πνοή…
Δευτέρα 31/8, 21:00
Από 12€
Σχολείον της Αθήνας “Ειρήνη Παππά”, Πειραιώς 52, Νέο Φάληρο

Δάφνες και Πικροδάφνες στην Ηλιούπολη

Το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, είναι ένα σπουδαίο κείμενο της νεοελληνικής δραματουργίας, μια πολιτική κωμωδία διαχρονικής επικαιρότητας, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Φιλιππίδη. Παίζουν: Πέτρος Φιλιππίδης, Τάσος Χαλκιάς, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Θανάσης Πατριαρχέας. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2020.
Δευτέρα 31/8, 21:00
13-20€
Δημοτικό Θέατρο Άλσους (Δ. Κιντής), Γαρδίκη και Σμόλικα, Ηλιούπολη

Staying Alive

Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα), με την Κατερίνα Βρανά στο Θέατρο Βράχων

Σε αυτό το stand-up show της η Κατερίνα Βρανά μιλά για όλα! Για Μαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια.
Δευτέρα 31/8, 21:00
10-15€
Θέατρο Βράχων, Νεαπόλεως 58, Βύρωνας

Αχ Έρωτα!, του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα στο Θέατρο Πέτρας

Μία παράσταση-σύνθεση τεσσάρων έργων του ποιητή και δραματουργού Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Πρόκειται για την τριλογία του «Ματωμένος Γάμος», «Γέρμα» και «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα», μαζί με την λαϊκή κωμωδία «Η Θαυμαστή Μπαλωματού». Στην παράστασή ακούγονται τραγούδια μεγάλων ελλήνων συνθετών, πάνω στην ποίηση του Λόρκα.
Δευτέρα 31/8, 21:00
12-15€
Θέατρο Πέτρας, Μελίνας Μερκούρη, Πετρούπολη

Το παγκάκι

Το παγκάκι, του Αλεξάντερ Γκέλμαν στο Βεάκειο

Μια κωμικοτραγική ιστορία δύο μοναχικών και απελπισμένων ανθρώπων, που θα μπορούσε να συμβεί παντού, σε κάθε χώρα, σε κάθε πόλη. Μία ιστορία που εγείρει ένα ιδιαίτερο σύγχρονο και βασανιστικό ερώτημα: μπορούν πλέον οι άνθρωποι να ζήσουν πραγματικά μαζί; Κι αν ναι, πώς θα μπορούν να το επιτύχουν, αν συνεχώς κρύβει ο ένας απ’ τον άλλον αυτό που πραγματικά είναι;
Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Φωτεινή Μπαξεβάνη
Δευτέρα 31/8, 20:30
12-16€
Βεάκειο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Συναυλία Των Έντεκα

Μια εκλεκτή παρέα νέων τραγουδοποιών, ερμηνευτών και μουσικών, ενώνουν δυνάμεις και παρουσιάζουν, με πάθος και δύναμη, τη δουλειά τους και το ταλέντο τους. Οι 11 νέοι καλλιτέχνες, και οι μουσικοί που τους συνοδεύουν, αξιοποιούν τη φιλοξενία και τις συνθήκες της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους φίλους του καλού ελληνικού τραγουδιού. Δείτε εδώ ποιοι θα συμμετάσχουν στην συναυλία.
Δευτέρα 31/8, 21:00
8-10€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ευανθία Ρεμπούτσικα

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης στα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από κει σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο προσκαλεί το κοινό η Ευανθία Ρεμπούτσικα με όχημα τις  πολυαγαπημένες μελωδίες της. Το μουσικό ταξίδι περιλαμβάνει τα πολυβραβευμένα soundtracks όπως το Baharat (Πολίτικη Κουζίνα), το Babamveoglum, το Ulak καθώς και συνθέσεις από την πρόσφατη δουλειά της για τις ταινίες Birleşen Gönüller,  Nadidehayiat και Iftarlikgazoz.
Δευτέρα 31/8, 21:00
5-8€
Άλσος Νέας Σμύρνης

City Drive-in Cinema στο ΟΑΚΑ

Το αθηναϊκό κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες, συναυλίες και stand up comedy shows μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου του.

Σήμερα Δευτέρα 31/8:

20.45 Amelie
22:45 Donnie Darko

Από 5€

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b