MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 8 προτάσεις για την Παρασκευή 28 Αυγούστου

Θέατρο, συναυλίες, σινεμά – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Μήδεια
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Μήδεια, του Μποστ στο Πόρτο Ράφτη

Το σατιρικό έργο του Μποστ, βασισμένο στην ομώνυμη τραγωδία του Ευριπίδη, καταλήγει να μιλάει σε δεκαπεντασύλλαβο για μια γυναίκα στυγνή, κακούργα δολοφόνισσα, που έσφαξε τα παιδιά της επειδή ήτανε παλιόπαιδα, ενώ ο άντρας της την κεράτωνε με μια καλόγρια.
Παρασκευή 28/8, 21:00
10-15€
Alex Cinema θερινός, Λεωφ. Πόρτο Ράφτη 235

Κι εγώ σ’ αγαπώ, του Νταγκ Λούσι στο Θέατρο Χυτήριο

Το έργο του σημαντικού Βρετανού συγγραφέα Doug Lucie, απαντά σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις φιλίας και έρωτα. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Αϊβάζη.
Παρασκευή 28/8, 22:30
10€
Θέατρο Χυτήριο, Προαύλιο

Σεξ Λεξικόν, η επιστήμη του έρωτα

Σεξ Λεξικόν, η επιστήμη του έρωτα στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη

Μια κωμωδία του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου για δύο έφηβους στην Αθήνα του 1978 που  επιχειρούν να κάνουν έρωτα για πρώτη φορά. Σε μια εποχή που αλλάζει προσπαθούν να ξεπεράσουν τη συστολή τους, τα οικογενειακά και κοινωνικά στερεότυπα. Η σκηνοθεσία είναι του Σταύρου Σβήγκου. Παίζουν Γιώργος Αμούτζας, Ήρα Παπακωνσταντίνου.
Παρασκευή 28/8, 21:30
10-15€
Θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106, Αμπελόκηποι 

Staying Alive

Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα), με την Κατερίνα Βρανά στο Κηποθέατρο Παπάγου

Σε αυτό το stand-up show της η Κατερίνα Βρανά μιλά για όλα! Για Μαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια.
Παρασκευή 28/8, 21:00
10-15€
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Άλσος Παπάγου

Περιμένοντας, ένα αφιέρωμα στον Κώστα Βουτσά

Πώς και πού μπορεί να συναντηθούν ο Κώστας Βουτσάς, ο Samuel Beckett και ο Buster Keaton; Η απάντηση θα δοθεί στο πολυθέαμα του Βασίλη Βαφέα, «Περιμένοντας» που συνδυάζει το θέατρο του παραλόγου με τον σουρεαλισμό στον κινηματογράφο. Στο πλαίσιο του πολυθεάματος προβάλλονται οι μικρού μήκους ταινίες «FILM» σε σενάριο Samuel Beckett και σκηνοθεσία Alan Schneider με τον Buster Keaton και «ΜΑΠ 2012 – Στο Μώλο» σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Βαφέα με τον Κώστα Βουτσά και τη Χριστίνα Κουτσουδάκη.
Παρασκευή 28/8, 21:00
Γενική είσοδος: 8€ / Για Δημότες – Κατοίκους Νέας Σμύρνης: 5€
Άλσος Νέας Σμύρνης

ΜΟΥΣΙΚΗ

O Βασίλης Λέκκας στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ο Βασίλης Λέκκας έρχεται στην Τεχνόπολη με μια μουσική παράσταση η οποία στηρίζεται σε επιλογές από την συνεργασία του με τους σημαντικότερους συνθέτες του τόπου μας, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, αλλά και εξίσου σημαντικές στιγμές από τις συνεργασίες του με τους Γιάννη Σπάθα, Γιώργο Τρανταλίδη , Bασω Αλλαγιάννη, Μιχάλη Κουμπιό και από την τελευταία του δουλειά με τον Γιώργο Καζαντζή.
Παρασκευή 28/8, 21:00
8-12€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Παράσιτα

ΣΙΝΕΜΑ

Παράσιτα, στη Νέα Σμύρνη

Δείτε σήμερα, στο πλαίσιο του Open Air Cinema Festival στη Νέα Σμύρνη, τα Παράσιτα, την νοτιοκορεάτικη ταινία σε σκηνοθεσία Μπονγκ Τζουν-χο, που βραβεύτηκε με το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας το 2019.
Παρασκευή 28/8, 21:00
Είσοδος ελεύθερη
Ιωσηφόγλειο, Λεωφ. Συγγρού 221, Νέα Σμύρνη

City Drive-in Cinema στο ΟΑΚΑ

Το αθηναϊκό κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες, συναυλίες και stand up comedy shows μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου του.

Σήμερα Παρασκευή 28/8:

20:45 Grease
22:45 Pulp Fiction

Από 5€

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b