MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Θα υπάρξει Tenet 2; Η σκηνή που μας κάνει να ελπίζουμε για σίκουελ της ταινίας

Ο διάσημος σκηνοθέτης Κρίστοφερ Νόλαν προκάλεσε την ελπίδα πολλών φανατικών του Tenet με μία συγκεκριμένη σκηνή στο τέλος της ταινίας.

Monopoli Team

Είναι γνωστό πως ο Κρίστοφερ Νόλαν διστάζει να επιστρέφει με σίκουελ των ταινιών του -αν εξαιρέσουμε την τριλογία του “Σκοτεινού Ιππότη”. Μάλλον, όμως, ο σκηνοθέτης δεν μπορούσε να αντισταθεί και με αυτή τη σκηνή προκάλεσε την ελπίδα των θαυμαστών του Tenet, κάνοντας μας να πιστέψουμε ότι μπορεί και να έχει άλλες βλέψεις για την νέα του ταινία.

Αυτή η σκηνή είναι στο τέλος της ταινίας, οπότε όπως καταλαβαίνετε ακολουθούν μεγάλα spoiler.

Ποια σκηνή υπονοεί ότι θα υπάρξει σίκουελ του Tenet;

Μετά την μεγάλη μάχη στο τέλος της ταινίας, όπου ο Άντρει Σάτορ (Κένεθ Μπράνα) έχει προσπαθήσει να αντιστρέψει την εντροπία του κόσμου, αποκαλύπτεται ότι ο Νιλ (Ρόμπερτ Πάτινσον) ήξερε από πριν τον Πρωταγωνιστή (Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον), και μάλιστα για αρκετό καιρό.

Tenet, Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον ως ο Πρωταγωνιστής και Ρόμπερτ Πάτινσον ως Νιλ

Tenet, Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον ως ο Πρωταγωνιστής και Ρόμπερτ Πάτινσον ως Νιλ

Συγκεκριμένα, ο Πρωταγωνιστής ήταν αυτός που είχε προσλάβει τον Νιλ για αυτή την αποστολή. Βέβαια το είχε κάνει ο μελλοντικός εαυτός του, γι’ αυτό και ο Πρωταγωνιστής δεν το ήξερε και αναρωτιόταν για ποιον δούλευε ο Νιλ και πώς ήξερε τόσα πολλά για την αποστολή -αλλά και για τον ίδιο τον Πρωταγωνιστή.

Ο Νιλ, λοιπόν, μετά το τέλος της αποστολής, φεύγει και περιγράφει αυτή τη στιγμή ως το τέλος “μίας όμορφης φιλίας”. Για τον Πρωταγωνιστή βέβαια αυτή είναι μόνο η αρχή και ο Νιλ επιβεβαιώνει: “Θα κάνουμε πράγματα μαζί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Τέλος και αρχή δια χειρός Κρίστοφερ Νόλαν12.09.2018

Αυτή η σκηνή και οι συγκεκριμένες ατάκες είναι που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν υπάρχει ελπίδα για ένα σίκουελ ή εστω spin-off του Tenet. Μία ταινία μέσα στον κόσμο του Tenet που ασχολείται ακριβώς με αυτές τις αποστολές του Πρωταγωνιστή και του Νιλ θα ήταν η τέλεια δικαιολογία για μία δεύτερη ταινία.

Πηγή: Independent

Διαβάστε την κριτική του Κωνσταντίνου Καϊμάκη για το Tenet.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b