MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 8 προτάσεις για την Πέμπτη 27 Αυγούστου

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020.

Αχ Έρωτα!
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Αχ Έρωτα!, του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα στο Κατράκειο Θέατρο

Μία παράσταση-σύνθεση τεσσάρων έργων του ποιητή και δραματουργού Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Πρόκειται για την τριλογία του «Ματωμένος Γάμος», «Γέρμα» και «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα», μαζί με την λαϊκή κωμωδία «Η Θαυμαστή Μπαλωματού». Στην παράστασή ακούγονται τραγούδια μεγάλων ελλήνων συνθετών, πάνω στην ποίηση του Λόρκα.
Πέμπτη 27/8, 21:00
12-15€
Κατράκειο Θέατρο, Πάροδος Ακροπόλεως, Νίκαια

Το παγκάκι

Το παγκάκι, του Αλεξάντερ Γκέλμαν στο Κηποθέατρο Παπάγου

Μια κωμικοτραγική ιστορία δύο μοναχικών και απελπισμένων ανθρώπων, που θα μπορούσε να συμβεί παντού, σε κάθε χώρα, σε κάθε πόλη. Μία ιστορία που εγείρει ένα ιδιαίτερο σύγχρονο και βασανιστικό ερώτημα: μπορούν πλέον οι άνθρωποι να ζήσουν πραγματικά μαζί; Κι αν ναι, πώς θα μπορούν να το επιτύχουν, αν συνεχώς κρύβει ο ένας απ’ τον άλλον αυτό που πραγματικά είναι;
Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Φωτεινή Μπαξεβάνη
Πέμπτη 27/8, 20:30
12-16€
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Άλσος Παπάγου

Οδυσσέως σχεδία

Οδυσσέως σχεδία, από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας στο Θέατρο Πέτρας

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας παρουσιάζει την «Οδυσσέως σχεδία», μια παράσταση βασισμένη σε ραψωδίες της Οδύσσειας του Ομήρου, σε μετάφραση Δημήτρη Μαρωνίτη και σκηνοθεσία Γιάννη Μαργαρίτη. Παίζουν: Κώστας Αρζόγλου, Χρυσάνθη Δούζη, Νίκος Καρδώνης, Στάθης Κόικας.
Πέμπτη 27/8, 21:00
5€
Θέατρο Πέτρας, Μελίνας Μερκούρη, Πετρούπολη

Το υπέροχό μου διαζύγιο, στο θέατρο Χυτήριο

Το πιο επιτυχημένο έργο της Τζεραλντίν Άρον που έχει παιχτεί σε 28 χώρες συνεχίζεται στον κήπο του Θεάτρου Χυτήριο, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά, με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.
Πέμπτη 27/8, 21:00
Από 12€
Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Διάλεξε!

Διάλεξε!, στο θερινό θέατρο Λαμπέτη

Η παράσταση βασίζεται στην κλασική κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι «Το καφενείο». Με μια πρωτότυπη διαδικασία προβών, όπου οι ίδιοι οι ηθοποιοί μαζί με τον σκηνοθέτη διαμορφώνουν το κείμενο της παράστασης, η δράση του έργου μεταφέρεται στο σήμερα – και πιο συγκεκριμένα σ’ ένα καλοκαιρινό πάρτι: δηλαδή, σ’ έναν τόπο συνάντησης τακτικών θαμώνων αλλά και περαστικών στο κέντρο μιας σύγχρονης πρωτεύουσας.
Πέμπτη 27/8, 21:30
10-15€
Θερινό θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106, Αμπελόκηποι

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μπίγαλης, Δάκης, Πωλίνα, Μαντώ Live στο ΟΑΚΑ Open Air

Ένα μεγάλο πάρτι στήνεται στο ΟΑΚΑ με όλα τα 80s και 90s σούπερ χιτς που αγαπάμε. Φυσικά, με την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων.
Πέμπτη 27/8, 21:00
Από 10€
ΟΑΚΑ, Λεωφόρος Σπύρου Λούη, Μαρούσι

Δημήτρης Σαμόλης

Ο Δημήτρης Σαμόλης στην Ταράτσα του Gazarte

Ο Δημήτρης Σαμόλης μας προσκαλεί σε ένα καλοκαιρινό live στην Ταράτσα του Gazarte, παρουσιάζοντας τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Πινόκιο», καθώς και παλιότερα τραγούδια του και απρόσμενες διασκευές.
Πέμπτη 27/8, 21:30
8€
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34, Γκάζι

Χατζηφραγκέτα και Idra Kayne στην Ταράτσα του Φοίβου

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει από σήμερα στο Άλσος και για λίγες ακόμη παραστάσεις. Σημερινοί καλεσμένοι του οικοδεσπότη Φοίβου Δεληβοριά και των συνεργατών του θα είναι οι Χατζηφραγκέτα και η Idra Kayne.
Πέμπτη 27/8, 21:00
15-30€
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Πεδίον του Άρεως

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b