MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 5 προτάσεις για την Τετάρτη 26 Αυγούστου

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Τετάρτη 26 Αυγούστου.

Κατερίνα
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Κατερίνα, του Αύγουστου Κορτώ στο Κηποθέατρο Παπάγου

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Αύγουστου Κορτώ που αφορά τη μητέρα του ίδιου του συγγραφέα κι έχει τα χαρακτηριστικά βιογραφίας, η Κατερίνα έχει μόλις αυτοκτονήσει και αφηγείται τη ζωή της.Φάρμακα, χάπια, σύζυγος και γιος, αγάπη και μίσος, ομοφυλοφιλία, αυτοσαρκασμός, χιούμορ ανακατεμένο με πόνο, στοργή μέσα από στριγγλιές και απόπειρες αυτοκτονίας αποτελούν την χαοτική πραγματικότητα της ηρωίδας που παλεύει με τη διπολική διαταραχή.
Τετάρτη 26/8, 20:30
15€
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Άλσος Παπάγου

Διάλεξε!

Διάλεξε!, στο θερινό θέατρο Λαμπέτη

Η παράσταση βασίζεται στην κλασική κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι «Το καφενείο». Με μια πρωτότυπη διαδικασία προβών, όπου οι ίδιοι οι ηθοποιοί μαζί με τον σκηνοθέτη διαμορφώνουν το κείμενο της παράστασης, η δράση του έργου μεταφέρεται στο σήμερα – και πιο συγκεκριμένα σ’ ένα καλοκαιρινό πάρτι: δηλαδή, σ’ έναν τόπο συνάντησης τακτικών θαμώνων αλλά και περαστικών στο κέντρο μιας σύγχρονης πρωτεύουσας.
Τετάρτη 26/8, 21:30
10-15€
Θερινό θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106, Αμπελόκηποι

Το υπέροχό μου διαζύγιο

Το υπέροχό μου διαζύγιο, στο θέατρο Χυτήριο

Το πιο επιτυχημένο έργο της Τζεραλντίν Άρον που έχει παιχτεί σε 28 χώρες συνεχίζεται στον κήπο του Θεάτρου Χυτήριο, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά, με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.
Τετάρτη 26/8, 21:00
Από 12€
Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου12.09.2018

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι με τον Κωστή Χρήστου

Μια αναδρομή από το ξεκίνημα του στις Μπουάτ της Πλάκας με τον Δήμο Μούτση, τον Μανώλη Μητσιά και τη Δήμητρα Γαλάνη μέχρι και σήμερα. Μια βραδιά, ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν με τραγούδια που σιγοτραγουδήσαμε, αλλά και σε πιο πρόσφατες δημιουργίες που αγαπάμε. Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ “Ιωνικές Γιορτές” του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Τετάρτη 26/8, 21:00
Είσοδος ελεύθερη * θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Άλσος Νέας Σμύρνης

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

ΧΟΡΟΣ

Τάματα, του Φώτη Νικολάου στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Μόνοι και ηττημένοι, έξι άντρες αναζητούν τη νέα τους πίστη. Σε ένα τοπίο άχρονο και μοναχικό, σε ένα τόπο όπου η μνήμη γίνεται εφιάλτης και το παρόν μια βαθιά πληγή, παλεύουν βίαια, αλλά συγχρόνως αθόρυβα, για να ξανασυναντήσουν το σώμα τους, την αλήθεια τους… το φως. Τα σώματα πέφτουν, αγκαλιάζονται, τρέμουν, ακινητοποιούνται, αναπνέουν, τινάζονται, λικνίζονται, παλεύουν, χορεύουν, ποθούν, ελπίζουν, υπόσχονται και τάζουν. Μια ματιά στις κρυφές επιθυμίες κι ανείπωτες ιστορίες της τρυφερής ανδρικής ψυχής.
Τετάρτη 26/8, 22:00
10-12€
Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b