MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΙΝΙΑ

«Ammonite»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας με την Κέιτ Γουίνσλετ και την Σίρσα Ρόναν

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ και η αφίσα της πολυαναμενόμενης αισθηματικής ταινίας του Φράνσις Λι, με δυο σπουδαίες ηθοποιούς, να ζουν έναν παθιασμένο έρωτα.

Monopoli Team

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Φράνσις ΛιGod’s Own Country»), «Ammonite», στην οποία πρωταγωνιστούν δυο σπουδαίες ηθοποιοί, η Κέιτ Γουίνσλετ και η Σίρσα Ρόναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Μπάτμαν»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας με τον Ρόμπερτ Πάτινσον12.09.2018

Γυρισμένο στην Αγγλία το 1800, η Γουίνσλετ παίζει την παλαιοντολόγο Μαίρη Άνινγκ, που εργάζεται μόνη της στην τραχιά ακτογραμμή στα νότια της χώρας. Με τις μέρες της να κάνει γεωλογικές ανακαλύψεις, η Μαίρη αναζητά κοινά απολιθώματα για να πουλήσει στους τουρίστες, ώστε να στηρίξει οικονομικά τον εαυτό της και την άρρωστη μητέρα της. Μια μέρα, ένας πλούσιος τουρίστας επισκέπτεται την Μαίρη και της ζητά να φροντίσει τη ασθενική του σύζυγο, Σάρλοτ (Σίρσα Ρόναν), η οποία πάσχει από «μελαγχολία». 

Η Μαίρη και η Σάρλοτ αρχικά συγκρούονται λόγω των διαφορετικών κοινωνικών τάξεων και προσωπικοτήτων τους, αλλά με την πάροδο του χρόνου αρχίζουν να σχηματίζουν έναν έντονο και παθιασμένο δεσμό, αναγκάζοντάς τες να καθορίσουν την πραγματική φύση της σχέσης τους.

Πριν ένα χρόνο, συγγενείς της Άνινγκ επιτέθηκαν στην ταινία, λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η πρόγονός τους ήταν ομοφυλόφιλη και ότι η σχέση που περιγράφεται στο φιλμ γίνεται καθαρά για εμπορικούς λόγους. Ο σκηνοθέτης της ταινίας υποστήριξε πως για δεκάδες προσωπικότητες που δεν αποδείχθηκε ποτέ η σεξουαλική τους προτίμηση, έχουν γραφτεί και ειπωθεί έργα που θεωρούν δεδομένη την ετεροφυλοφιλία τους, στο πλαίσιο μιας «κανονικότητας» που επιβάλλεται στην ιστορία.

Το «Ammonite» θα προβαλλόταν στο Φεστιβάλ των Καννών πριν από τις ακυρώσεις, λόγω πανδημίας. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον Σεπτέμβριο και έχει ήδη πολλές πιθανότητες για να κατακτήσει βραβεία Όσκαρ τον Φεβρουάριο του 2021.

Δείτε το τρέιλερ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b