MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 4 προτάσεις για την Τετάρτη 12 Αυγούστου

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020.

Πέρσες, του Αισχύλου
Πέρσες, του Αισχύλου
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Πέρσες, του Αισχύλου στο Υπαίθριο Θέατρο Αττικού Άλσους

Οι Πέρσες (472 π.Χ) είναι το παλαιότερο πλήρες δράμα που σώζεται στις μέρες μας και ταυτόχρονα ένα ιστορικό ντοκουμέντο για τη σημαντικότερη σύγκρουση της δεύτερης περσικής εισβολής στην Ελλάδα, τη ναυμαχία της Σαλαμίνας. Μία από τις πιο καθοριστικές μάχες στην ιστορία της ανθρωπότητας, αποτελεί το θέμα της τραγωδίας του Αισχύλου, ο οποίος πήρε μέρος σ’ αυτήν.
Τετάρτη 12 Αυγούστου, 21:00
Είσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική κράτηση θέσεων
Υπαίθριο Θέατρο Αττικού Άλσους, Περιφερειακός Πολυγώνου-Γαλατσίου 

Διάλεξε, στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη

Πρόκειται για μια ευφυή φαρσοκωμωδία που σκιαγραφεί τα καθημερινά προβλήματα, τους έρωτες και τους καβγάδες του μικρόκοσμου της νύχτας. Ο Γκολντόνι γράφει μια κωμωδία και διαμορφώνει ένα κείμενο με καταιγιστικούς ρυθμούς, άφθονο γέλιο και φρεσκάδα.
Τετάρτη 12 Αυγούστου, 21:30
10€ – 15€
Θερινό θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106 

Μένουμε...ταπί

Μένουμε…ταπί

Μένουμε…ταπί, του Δημήτρη Χαλιώτη στο Θέατρο Από Κοινού

Μία ηλικιωμένη που επιμένει να… μένει σπίτι, η έμπιστη σύμβουλος της Υπουργού Παιδείας Θεοπίστη Προσκυνίδου, το «ανασυγκροτημένο» μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Κικίτσα Σκρουμπέλη, ένας ΜΑΤατζής που έχει μάθει να δέρνει και να τον χειροκροτούν, μία φανατική θαυμάστρια του Σωτήρη Τσιόδρα, καθώς και ο Νίκος Χαρδαλιάς… αυτοπροσώπως μας δίνουν ραντεβού φέτος το καλοκαίρι στην αυλή του Από Κοινού σκορπίζοντας το γέλιο που τόσο έχουμε ανάγκη.
Τετάρτη 12 Αυγούστου, 21:15
15€
Θέατρο Από Κοινού, Ευπατρίδων 4, Γκάζι

ΜΟΥΣΙΚΗ
Rous

Rous

Rous στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Ο Γιώργος Ρους παρέα με τη μπάντα του «Σεληνάκατος», παρουσιάζει επί σκηνής ένα set list, στο οποίο τα τραγούδια της προσωπικής πορείας του, συνυπάρχουν με στιγμές από τις συνεργασίες του με σημαντικούς καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης.
Τετάρτη 12 Αυγούστου, 21:00
10€
Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Πρ. Ηλία, Χαλάνδρι

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b