MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 5 προτάσεις για τη Δευτέρα 10 Αυγούστου

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020.

Οιδίπους
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Οιδίπους, στη Νέα Μάκρη

Η παράσταση «Οιδίπους», μια σύνθεση βασισμένη στον «Οιδίποδα Τύραννο» του Σοφοκλή και στο σενάριο του Πιερ Πάολο Παζολίνι για την ομώνυμη ταινία, σε διασκευή της Θεοδώρας Καπράλου και σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά, συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία. Παίζουν: Μιχάλης Σαράντης, Μαρία Κεχαγιόγλου, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μαραθώνα 2020.
Δευτέρα 10 Αυγούστου, 21:00
15€, 18€
Αθλητικό & Πολιτιστικό πάρκο Νέας Μάκρης, Λεωφόρος Μαραθώνος 196

Το δάνειο, στο Θέατρο Χυτήριο

Ξέφρενος ρυθμός, διασκεδαστικές ατάκες, ανατροπές συνθέτουν την απολαυστική κι επίκαιρη κωμωδία του Τζόρντι Γκαλθεράν, που εμπνέεται από το υπαρξιακό αδιέξοδο που γεννά η σύγχρονη χρηματοπιστωτική κρίση, ενώ με τρόπο καυστικό κλείνει το μάτι στην «ευρηματικότητα» του ανθρώπου απέναντι στο επείγον της επιβίωσης. Στους δύο ήρωες του έργου απολαμβάνουμε τον Σωτήρη Χατζάκη και τον Δημήτρη Μυλωνά, που υπογράφει και την σκηνοθεσία.
Δευτέρα 10 Αυγούστου, 21:00
Από 12€
Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Αθήνα

Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω

Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω, στην Σαρωνίδα

Μία κωμωδία εμπνευσμένη από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν. Παίζουν: Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Σταύρος Νικολαΐδης, Μυριέλλα Κουρεντή.
Δευτέρα 10 Αυγούστου, 21:30
13€, 17€
Τριανόν Cinemax Θερινός, Κεφαλληνίας 4, Σαρωνίδα

Διάλεξε, στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη

Πρόκειται για μια ευφυή φαρσοκωμωδία που σκιαγραφεί τα καθημερινά προβλήματα, τους έρωτες και τους καβγάδες του μικρόκοσμου της νύχτας. Ο Γκολντόνι γράφει μια κωμωδία και διαμορφώνει ένα κείμενο με καταιγιστικούς ρυθμούς, άφθονο γέλιο και φρεσκάδα.
Δευτέρα 10 Αυγούστου, 21:30
10€ – 15€
Θερινό θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106 

Antonis Vlachos

ΜΟΥΣΙΚΗ

O Antonis Vlachos στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

O Antonis Vlachos με τη μπάντα του παρουσιάζει μια μουσική παράσταση με αγγλόφωνες μουσικές επιλογές και με ερμηνείες τραγουδιών (rnb, soul, pop, funk, rock) σε μια διαδρομή από τα 70’s έως και το σήμερα. Παρουσιάζει επίσης τραγούδια από το πρώτο άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.
Δευτέρα 10 Αυγούστου, 21:00
Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητο το δελτίο εισόδου από τον ιστότοπο www.viva.gr.
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτου Ηλία, Χαλάνδρι

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b