MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 5 προτάσεις για την Πέμπτη 6 Αυγούστου

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020.

Φοίβος Δεληβοριάς
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Ταράτσα του Φοίβου με special guests στο Θέατρο Άλσος

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, ο Θανάσης Αλευράς, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, η Νεφέλη Φασούλη και ο Alex de Paris μετακομίζουν το φετινό καλοκαίρι στο Θέατρο Άλσος με μια παράσταση «COVID 19 Edition» και πολλούς αγαπημένους καλεσμένους. Καλεσμένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, η Γιώτα Νέγκα και η Πέννυ Μπαλτατζή.
Πέμπτη 6 Αυγούστου 21:00
15€–30
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Πεδίον του Άρεως

Η Συμφωνική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων στο Ανοιχτό θέατρο Κολωνού

Μη χάσετε σήμερα την συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας δήμου Αθηναίων με έργα από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Στη μουσική διεύθυνση ο Ελευθέριος Καλκάνης.
Πέμπτη 6 Αυγούστου 21:00
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου (παραλαβή μία εργάσιμη ημέρα πριν από την εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» (Ακαδημίας 50) και ώρες 10.00-14.00 και δυο ώρες πριν την έναρξη στο θέατρο Κολωνού).
Ανοιχτό θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων & Καπανέως

Πέρσες

ΘΕΑΤΡΟ

Πέρσες, από το Εθνικό Θέατρο στο Αττικό Άλσος

Οι Πέρσες είναι το παλαιότερο πλήρες δράμα που σώζεται στις μέρες μας και, ταυτόχρονα, ένα ιστορικό ντοκουμέντο για τη σημαντικότερη σύγκρουση της δεύτερης περσικής εισβολής στην Ελλάδα, τη ναυμαχία της Σαλαμίνας. Μια από τις πιο καθοριστικές μάχες στην ιστορία της ανθρωπότητας αποτελεί το θέμα της τραγωδίας του Αισχύλου, ο οποίος πήρε μέρος σ’ αυτήν. Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Λιγνάδη.
Πέμπτη 6 Αυγούστου, 21:00
Είσοδος ελεύθερη
Θέατρο Αττικού Άλσους, Περιφερειακός Πολυγώνου-Γαλατσίου (είσοδος από την οδό Καρπενησιώτη), Γαλάτσι 

Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει, της Carole Greep στο Πόρτο Ράφτη

Δύο ζευγάρια, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες, μπλέκουν τις “γραμμές” φιλίας, δημιουργούν απρόοπτες καταστάσεις που φθάνουν στη γελοιότητα και ανακαλύπτουν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν είναι και τόσο… φίλοι όπως πίστευαν. Πρωταγωνιστούν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μέμος Μπεγνής, Ναταλία Δραγούμη, Ευαγγελία Μουμούρη.
Πέμπτη 6 Αυγούστου 21:30
Από 15€
Άλεξ Cinema (θερινός), Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 235

Ράφτης Κυριών, του Ζωρζ Φεντώ στη Νέα Μάκρη

Ο Ράφτης Κυριών, το διασημότερο έργο του Φεντώ, η εξαιρετικά απολαυστική κωμωδία,γεμάτη απρόοπτα, έξυπνο χιούμορ και καταιγιστική δράση συναντά για πρώτη φορά τη μουσική, σε πρωτότυπη σύνθεση του Φοίβου Δεληβοριά. Η συζυγική απιστία γίνεται το εργαλείο για να σατιριστούν η υποκρισία, η σεμνοτυφία και τα μικροαστικά ήθη δημιουγώντας την εικόνα της απόλυτης φάρσας.
Πέμπτη 6 Αυγούστου, 21:00
15€, 20€
Αθλητικό & Πολιτιστικό πάρκο Νέας Μάκρης, Λεωφόρος Μαραθώνος 196

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b