MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 6 προτάσεις για την Τρίτη 4 Αυγούστου

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου 2020.

Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Η επιστροφή του Οδυσσέα στην πατρίδα» από την Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής

Η Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής επανέρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών με μια νέα παραγωγή της αριστουργηματικής όπερας σε δύο πράξεις του Κλάουντιο Μοντεβέρντι Η επιστροφή του Οδυσσέα στην πατρίδα (Claudio Monteverdi, 1567-1643, Il ritorno d’Ulisse in patria, SV 325). Στο πόντιουμ ο Γιώργος Πέτρου, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαριάννα Κάλμπαρη.
Τρίτη 4 Αυγούστου, 21:00
Από 10€ έως 65€
Ωδείο Ηρώδου Αττικού 

Frog String Trio στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Το μουσικό σχήμα Frog String Trio συνδυάζει τη μουσική παράδοση της τζαζ, το ρεπερτόριο της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και των Βαλκανίων με τον κλασικό ήχο. Μια εναλλακτική μουσική πρόταση σύμπραξης τριών τοξωτών εγχόρδων με άφθονη αυτοσχεδιαστική διάθεση. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης.
Τρίτη 4 Αυγούστου, 21:00
Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητο το δελτίο εισόδου από το www.viva.gr.
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Προφήτου Ηλία 65, Χαλάνδρι 

Tonis Sfinos

Tonis Sfinos & The Playmates στο ΟΑΚΑ

Ο Tonis Sfinos, έρχεται για ένα ξεσηκωτικό live απόψε στο OAKA. Μαζί του οι The Playmates και ο Λάμπης Λιβιεράτος.
Τρίτη 4 Αυγούστου, 20:30
ΟΑΚΑ, Κηφισίας 37, Μαρούσι

Αφιέρωμα στο Παραδοσιακό, Ρεμπέτικο, Σμυρναίικο Τραγούδι

Απόψε στο θέατρο Κολωνού παρουσιάζεται μια συναυλία – αφιέρωμα στο Παραδοσιακό, Ρεμπέτικο, Σμυρναίικο Τραγούδι με τον Σπύρο Πολυκανδριώτη και είσοδο ελεύθερη.
Τρίτη 4 Αυγούστου, 20:30
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου (παραλαβή μία εργάσιμη ημέρα πριν από την εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο “Αντώνης Τρίτσης” (Ακαδημίας 50) και ώρες 10.00-14.00 και δυο ώρες πριν την έναρξη στο θέατρο Κολωνού).
Ανοιχτό θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων & Καπανέως

Το δάνειο

ΘΕΑΤΡΟ

Το δάνειο, στο Θέατρο Χυτήριο

Ξέφρενος ρυθμός, διασκεδαστικές ατάκες, ανατροπές συνθέτουν την απολαυστική κι επίκαιρη κωμωδία του Τζόρντι Γκαλθεράν, που εμπνέεται από το υπαρξιακό αδιέξοδο που γεννά η σύγχρονη χρηματοπιστωτική κρίση, ενώ με τρόπο καυστικό κλείνει το μάτι στην «ευρηματικότητα» του ανθρώπου απέναντι στο επείγον της επιβίωσης. Στους δύο ήρωες του έργου απολαμβάνουμε τον Σωτήρη Χατζάκη και τον Δημήτρη Μυλωνά, που υπογράφει και την σκηνοθεσία.
Τρίτη 4 Αυγούστου, 21:00
Από 12€
Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Αθήνα

Ράφτης Κυριών, του Ζωρζ Φεντώ στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας

Ο Ράφτης Κυριών, το διασημότερο έργο του Φεντώ, η κλασική, εξαιρετικά απολαυστική κωμωδία, με το έξυπνο χιούμορ και την καταιγιστική δράση, για πρώτη φορά συναντά τη μουσική, σε πρωτότυπη σύνθεση του Φοίβου Δεληβοριά. Παίζουν: Γιάννης Μπέζος, Τάσος Γιαννόπουλος, Ελένη Ουζουνίδου κ.α.
Τρίτη 4 Αυγούστου, 21:30
15€, 20€
Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b